Kanye West i Irina Shayk: Da li je ovo najnoviji ljubavni par Holivuda?

    10.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/cover.gif

    Samo što smo se nedavno zapitali zašto nema nikakvih vesti o Kanyeu, zna li neko gde je, kako je i šta radi, u tom nas je zapljusno talas vesti iz Kanye sveta. Kao prvo saradnja sa Gapom, o kojoj ne prestaje da se priča već danima, zatim raznorazne čestitke za rođendan, i poslednje ali definitivno ne i najmanje vašno: Kanye je u novoj vezi?!?

    Okej okej, razumemo konfuziju, i idemo ispočetka.

    Kako najnovija saznanja kruže, Kanye se već mesecima unazad viđa sa Irinom Shayk a kako stvari stoje njihova romansa je navodno počela još kada je Kim podnela zahtev za razvod. Nekoliko dana se govorkalo sa malo ili nimalo dokaza, ali su sada sumnje potkrepljene fotografijama koje su nedavno procurele a kojima su njih dvoje viđeni kako šetaju oko hotela u kom su odseli.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/162334080020921.png

    Kanye i Irina su očigledno zajedno proslavili reperov 44. rodjendan a “tajni izvor” je potvrdio da su zajedno i da se viđaju već nekoliko meseci, provode dosta vremena zajedno i polako se upoznaju. Iako je sve ovo bio priličan šok i praktično su srušili internet kada je ova priča isplivala, nije sve to baš tako iznenađujuće jer je između njih navodno postojalo “nešto” prilično davno, to jeste pre nego što su Irina i Bradley Cooper dobili dete, a Kanye se oženio Kim a kada je Irina bila u njegovom spotu za pesmu “Power” 2010. godine.

    Tako, kako stvari stoje imamo novi, pomalo neočekivan, ali dugo anticipiran power couple. S druge strane, dok su oči opet uprte u Kanyea, svi su se odmah zapitali kako na sve ovo reaguje Kim, budući da je svom bivšem mužu veoma blisko i emotivno čestitala rođendan. Ipak, izvor blizak paru dodaje da je to što je napisala apsolutno tačno jer ga voli još uvek kao osobu ali to ne znači da želi da bude sa njim, i baš zbog toga joj ništa od ovoga ne smeta. Ili što bi rekao isti izvor “ako njegovo ponašanje ne utiče na njenu decu, ne smeta joj da se Kanye viđa sa nekim”. Njen prioritet su deca i da bude što bolja majka, a dejtovanje će kod nje, za razliku od Kanye da sačeka. 

    Bilo kako bilo, ova epizoda Kanye West života, single Kanye, deluje kao dosta dobar temelj za razne nove i tračeve i istine, i naravno da ćemo pomno pratiti. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: