Postnovogodišnji poklon: Film i novi album Cardi B

    20.12.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/cardib_cover.jpg

    Cardi B, na iznenađenje, radost ili čuđenje mnogih, godinama unazad vlada svetskom scenom. Prva je žena u istoriji koja je osvojila Grammy za najbolji rep album što definitivno govori u prilog njenoj muzičkoj kompetentnosti, i pored toga što je showman, igrač i pojava na koju se teško ostaje ravnodušan. Uzevši u obzir njene uspehe, prisutnost i popularnost koju zadržava, nema sumnje da ima ozbiljnu četu fanova iza sebe. Upala je u Google listu najpretraživanijih zvezda sa crvenog tepiha u 2019. a nedavno postala nova opsesija Joe Goldberga. Šta je sledeće na tapeti?

    U duhu novogodišnjih rezolucija, priprema novu muziku, što i jesmo očekivali, ali iznenadila nas je najavom za film. Nedavno je na Instagramu „otvorila dušu“ podelivši u videu da iza glamura koji se može videti na njenom profilu stoji užurban život majke i umetnice, što iziskuje mnogo vremena. Mada, deluje da je to ne sprečava da se upušta u nove projekte, jer izgleda su i filmski i muzički već u toku, iako još uvek ne znamo puno detalja.

    Kada je osvanuo njen debitantski album iz 2018. „Invasion of Privacy“ najavila je da nastavak stiže 2021. godine, što je prolongirano na narednu usled svih pojava iz prethodne. Zvanično stiže 2022, premda ona i u međuvremenu nije mirovala, budući da je ostvarila mnogobrojne saradnje sa drugim muzičarima. Kada je reč o filmu, u pitanju je komedija koja predstavlja svojevrsni miks filmova „Gospođa Dautfajer” i „Sestre u akciji”.

    Cardi će se naći u ulozi Amber koja upada u probleme kada jedna pljačka krene po zlu. U bekstvu od bivše ekipe i policajaca, maskira se u stariju ženu i sakriva na mesto za koje veruje da je niko neće pronaći. Film režira Thembi Benks, a Cardi se vraća na veliko platno nakon njenog glumačkog debija 2019. za film „Hustlers”. Jedno je sigurno, kada je ona u pitanju, očekujemo neočekivano.

    Saznaj više:
    Povezani članci: