Sve što znamo o novom „I Wanna Dance With Somebody“ dokumentarcu o Whitney Houston

    20.09.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/whitney_cover.jpg

    Whitney Houston je jedna od onih nezaboravnih zvezda koje su ostavile nezbrisiv trag i svetu podarile hitove koji će zauvek ostati na repeat na našim plejlistama (posebno posle raskida). Od kada se pojavila na muzičkoj sceni tokom osamdesetih godina bilo je jasno da se radi jednom od najuticijanjih glasova u pop muzici. Kao i većina karijera mega zvezda i Whitney je scenu osvojila silovito, da bi se sve na kraju završilo tragično.

    Njen privatan život bio je ispunjen kontroverzama, a to se sve popelo na novi nivo kada je ušla u brak sa pevačem Bobbyem Brownom. Njihov turbulentan brak punio je novinske stupce optužbama za zlostavljlanje, neverstvo i drogiranje. Whitney je izdala 57 uspešnih singlova kada je umrla zbog predoziranja u svojoj 48. godini.

    Film „I Wanna Dance With Somebody“ o životu pevačice u bioskope stiže 21. decembra ove godine. Po rečima predstavnika producentske kuće Sony Pictures ovaj film će biti ekskluzivno prikazan u bioskopima i za sada nema reči o tome da li će se kasnije pojaviti na nekoj od streaming platformi. Noseću ulogu dobila je glumica Naomi Ackie koju smo zapazili u seriji „Master of None“, a pojavila se u režiserskom debiju Zoë Kravitz „Pussy Island“. Kako je porodica bila uključena u pripreme ovog filma, jasno je da se radi o naslovu koji ne smemo propustiti!

    Saznaj više:
    Povezani članci: