Doza kolagena za lepšu kožu: Vichy je lansirao novu anti-ageing svakodnevnu negu protiv bora

    01.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/vichy_cover.jpg

    Opuštena koža lica, bore, gubitak čvrstine i tonusa posledica su bioloških procesa koji se dešavaju u svim slojevima kože kako starimo. Jedan od glavnih uzroka svih ovih problema jeste gubitak kolagena, najzastupljenijeg proteina u našem telu koji čini čak 80% proteina srednjeg sloja kože. Već na pragu tridesetih koža počinje da gubi oko jedan odsto kolagena godišnje, njegova sinteza se smanjuje, pa dolazi do gubitka čvrstoće i gipkosti. Kako bi povratili koži zdrav izgled, punoću i gipkost, stručnjaci iz Vichy-ja, lansirali su inovaciju – Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu za lice koja sadrži kombinaciju moćnih sastojaka koji reaktiviraju proizvodnju kolagena i smanjuju oksidativni stres kože, umanjujući vidljive znakove starenja, kao i pigmentacijskih fleka. Namenjena je ženama koje traže efikasnog anti-ageing saveznika u borbi za lepšu, čvršću i jedriju kožu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/1633086152381932-scaled.jpg

    Dermatolozi se često susreću sa pitanjem da li je neophodno koristiti posebnu kremu za noć ako dnevna zadovoljava potrebe kože za hidratacijom i ujedno poseduje sastojke koji se bore pritov znakova starenja. Tokom dana, koža lica je izložena faktorima iz okruženja poput UV zračenja i zagađenja koji ubrzavaju oštećenje kolagenskih vlakana, zato je noć najbolje vreme da joj pomognemo da aktivira sopstvene odbrambene mehanizme, jer u tom periodu najbolje koristi aktivne sastojke iz proizvoda za negu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/1633086152435872-scaled.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/1633086152345051-scaled.jpg

    U kombinaciji sa Liftactiv Collagen Specialist dnevnom kremom koja zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka – biopeptidima, vitaminu CG i Vichy mineralizovanoj vodipodstiče prirodnu produkciju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože, te dokazano smanjuje pojavu bora za 16% posle četiri nedelje, a za 24% posle samo osam nedelja upotrebe, pružićete svojoj koži optimalne rezultate – korigovane bore i ujednačeniji i blistaviji ten. Pružite svojoj koži negu zasnovanu na nauci, uvodeći u svakodnevnu rutinu Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu, kao i Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu, koje udruženo utiču na sintezu i kvalitet kolagena. Više o novom proizvodu Liftactiv Collagen Specialist noćnoj kremi, kao i Liftactiv Collagen Specialist dnevnoj kremi, potražite na Vichy.rs sajtu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: