Ukoliko volite biljke, ovo je adresa koju treba da znate

    29.12.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/garden_cover.jpg

    Ima neka tajna veza između milenijalsa i njihovih biljaka, a opsesija biljkama je verovatno najzdraviji trend koji nam se desio u poslednje vreme. Budući da dobre stvari ne treba menjati, mi i u 2022. ostajemo verni „ASC Garden-u“. Upoznajte se bliže sa ovom zelenom oazom.

    Firma „ASC Garden“ se od svog osnivanja 2006. razvijala nudeći kvalitetetne četinare iz sopstvene proizvodnje, preko ozelenjavanja velikog broja ambasada, hotela i bašti, da bi danas došla do formiranog garden centra. Vlasnik i osnivač „ASC Garden-a“ je počeo da se bavi ovim poslom zahvaljujući prevashodno velikoj ljubavi prema biljkama.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/1640790519957868.jpg

    Sledivši unapred zadat cilj, formiran je jedan novi vid garden prodaje svojstven rasadnicima zapadne Evrope, gde u prvi plan dolazi kvalitetet informacija vezanih za proizvod koji nude, kvalitetan i atraktivan (best buy) proizvod, lakši vid nabavke, dopremanja i sve ostalo oko dalje nege biljaka.

    Pored rasada iz sopstvene proizvodnje, nude i sadnice iz evropskih rasadnika. Ponuda se odnosi na sednice četinara: tuja smaragd, columna, globosa, plavi čempres, polegli četinar, sadnice ukrasnog šiblja i ruža, letnji jorgovan, lavanda, zimzeleni žbun i mnogih drugih.

    U njihovoj ponudi nalazi se i najpopularnija jelka u Srbiji – Picea abies, tj. evropska smrča. Dalje je slede druge vrste, kao što su Abies nordmanniana – Kavkaska jela I Abies fraseri.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/164079051998737.jpg

    U asortimanu imaju i veliki broj biljaka za stan. One nezahtevne i jednostavne za gajenje su: zamija, anturijum, šeflera i kaktusi. Ako ste spremni da malo više pažnje i nege pružite biljkama, skrećemo vam pažnju na sadnice orhideja, kokosa i ficus benjamin. Imajte na umu da više biljaka „ubije“ višak vode, nego nedostatak iste.

    Ukoliko nekoga želite da obradujete poklonom, sigurno nećete pogrešiti sa kalateom ili spatifilumom, ukoliko su u pitanju sobne biljke, a ukoliko je reč o baštenskim – lavandom, skimijom ili fotinijom. Iako lekciju možemo naučiti i od najružnijeg cveta na svetu, neki takav ćete teško naći u „ASC Garden-u“.

    Saznaj više:
    Povezani članci: