Ovo su komadi iz prve Phoebe Philo kolekcije koji su se odmah rasprodali  

    01.11.2023.
    RECOMMENDED

    Prva, dugoočekivana kolekcija Phoebe Philo rasprodata je u sat vremena po izlasku, a sajt phoebephilo.com je u jednom trenutku bio nedostupan – zbog ogromne potražnje kupaca, koji su na njemu mogli da se registruju još u julu ove godine.  

    Prva kolekcija Phoebe Philo, nakon što je napustila modnu kuću Celine u kojoj je bila od 2017, nazvana je A1 i sastavljena je od 116 modnih komada: kaputa, jakni, suknji, sakoa, pantalona, kao i aksesoara – naočara za sunce i nakita, sa cenama u rasponu od 450 funti za prsten do 13 hiljada za kaput.  

    Modne komade odlikuje stil koji je dizajnerka negovala dok je radila za kuću Celine – pametni krojevi, luksuzna pletiva, oversized veličine, a ispod pogledajte komade koji su se prvi rasprodali – u prvih sat vremena.

    Prvi rasprodat komad je MUM ogrlica od srebra – za 15 minuta. Ogrlica je posvećena mami Phoebe Philo, koja je bila trgovac umetninama i grafička dizajnerka zaslužna za omot Aladdin Sane, Davida Bowiea.

    Sledeće na redu bile su naočare za sunce u crnoj boji i Bombe u braon. Potom crne farmerke, pa Smoke Grey Pinstripe pantalone od vune.

    Od cipela su prvo rasprodate Club Loafer 60, zatim double – face šal, dok se u prvih sat vremena nijedna torba nije rasprodala.

    U prvih šezdeset minuta rasprodali su se i kaputi, od 12 hiljada funti, ali ne i haljina od šljokica od 13 hiljada, dok su se sporije prodavale i naočare od 540 funti, dok na kraju nisu i one rasprodate.

    Više o kolekciji pogledajte ovde.  

    Saznaj više:
    Povezani članci: