Stigle su i sveće sa potpisom Harryja Stylesa

    Taman pred prazničnu sezonu brend Harryja Stylesa, Pleasing, lansirao je sveće sa mirisom njegova tri parfema.
    05.12.2023.
    RECOMMENDED

    Taman pred prazničnu sezonu, a nakon velikog uspeha koji je postigao parfemima, stižu sveće sa potpisom brenda Harryja Stylesa, Pleasing Candles – tri sveće od kojih svaka odgovara jednom od tri mirisa koje je muzičar lansirao, Rivulets, Closeness i Bright, Hot

    Slično parfemima, nove sveće su kreirane u saradnji sa francuskim proizvođačem parfema, Robertet. Stižu u staklenim posudama u dve boje, a u njima se nalazi osam unci prirodnog sojinog voska. 

    U skladu sa parfemima, Rivulets nudi svež i cvetni miris limuna, crnog bibera sa Madagaskara i semenkama ambrette, uz cvet poplina, beli lan i kožni mošus. 

    Bright, Hot je topliji miris, od šljive, lista duvana, butera od irisa i kedrovine, uz hrskavi amber, tonka bob i vanile sa Madagaskara, a Closeness spaja toplotu s nagoveštajem senzualnosti, postignutu kroz kardamom EO, drvo, posoljeni mošus i indijski papirus. 

    Pleasing sveće, kao i parfemi (sem što ih ima u nekim odabranim radnjama) sada mogu da se kupe na sajti brenda Pleasing, po ceni od 80 funti/83 dolara.  

    Saznaj više:
    Povezani članci: