Who is Sabato De Sarno – saznajemo u Gucci dokumentarcu

    Dvadesetominutni kratki film lansiran je na Mubi platformi u petak, a na Apple Vision Pro platformu dolazi 3. aprila.
    18.03.2024.
    RECOMMENDED

    Sabato de Sarno, kreativni direktor kuće Gucci (nasledio je velikog Alessandra Michelea prošle godine na toj poziciji) i dalje je nedovoljno poznat javnosti. Njegova matična kuća rešila je to da ispravi i da bi ga, kako dolikuje, predstavila svetu, objavila je kratki dokumentarac o dizajneru.

    Ko je Sabato De Sarno? Priča o Gucciju je dvadesetominutni dokumentarac koji su režirali Ariel Schulman i Henry Joost, filmski stvaraoci poznati po dokumentarcu Catfish (uz dva nastavka Paranormalne aktivnosti). Narator filma je, ujedno i ambasador brenda Gucci, irski glumac Paul Mescal.

    Sabato De Sarno u 20 minuta

    Pun smešnih, ali i dirljivih trenutaka, film u kojem je glavna zvezda Sabato de Sarno, detaljno prikazuje pet ludački užurbanih dana koji su prethodili njegovom debiju na pisti (za Gucci), dok uklapa intervjue sa njegovim najbližim kreativnim saradnicima, uključujući muzičkog producenta Marka Ronsona i stilistu Alastaira Mckimma. Roditelji De Sarna, njegov suprug Danijele Kalisti i njegovo štene Luce takođe imaju uloge u dokumentarcu, koji kulminira modnom revijom, nazvanom „18 minuta koje su promenile život Sabatu“, kako Meskal kaže u dokumentarcu.

    sabato de sarno 7

    – Dokumentarac je trebao da traje pet minuta, ali na kraju smo ga sveli na 20 minuta jer smo zabeležili toliko sjajnog materijala, izjavli su su Ariel Schulman i Henry Joost i dodali da su veoma zahvalni što im je Sabato De Sarno poverio da ispričaju njegovu priču.

    Dokumentarac Who is Sabato De Sarno? prvi put predstavljen je grupi studenata mode tokom specijalne projekcije u Šangaju u utorak prošle neelje, a premijerno je prikazan na Mubi platformi u petak. Film je ključni deo Gucci Ancora kampanje, koja je započeta ovog vikenda, u Šangaju, a nastaviće se i u drugim velikim gradovima, kako bi svet bolje razumeo De Sarnovu viziju u Gucciju.

    Verzija dokumentarca za Apple Vision Pro biće dostupna od 3. aprila. Dostupno na App Store, unapređeno izdanje pružiće gledaocima bogatije iskustvo zabave. A u saradnji sa kompanijom Air France, Who is Sabato De Sarno? dokumentarac biće dostupan za gledanje na svim letovima tokom aprila (2024).

    Fotografije: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: