Odvojte minut i pogledajte ovaj Celine Dion video

01.06.2020.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/celinedion_cover.jpg

I hajde da popričamo o njemu

Celine Dion je kraljica. I o tome nema pregovora niti dopuštamo da iko tvrdi drugačije. A da li je postala influenserka? Instagram svakako misli da jeste, jer je za svoju reklamu za opciju Instagram shopping izabrao upravo nju. Ali ‘ajmo ispočetka.

Celine već nekoliko godina unazad slovi za ikonu stila. Njen stilski preporod se dešavao pred našim očima i ona se od pop pevačice u dugim haljinama transformisala u divu koja se ne boji da reskira i koju možemo videti i u kupaćem preko kojeg je obukla sako, i u Balenciaga outfitu i u Vetements Titanik duksu (ovaj momenat genijalnosti ne možemo da izbacimo iz glave). 

I sada stižemo do ovog video koji je objavljen danas: Instagram je odlučio da ovu novonastalu popularnost Celine Dion kao modne ikone iskoristi za lansiranje svoje šoping opcije. Sve počinje kao njen spot „It’s All Coming Back to Me Now“, ali ovaj put nema spasioca na motoru u kožnoj jakni već se video ubrzo pretvara u mali šoping vodič za predstojeće praznike. I odjednom kreću da iskaču tagovi za brendove Natori, Revolve, Good American, Michael Kors, Marc Jacobs, Adam Selman Sport, Bershka, Oscar de la Renta i Retrosuperfuture, i mogućnost da sve te komade i kupite. Stilista koji je obukao Celine za ovu priliku jeste Mel Ottemberg, čiji je najpoznatiji klijent Rihanna. On je za Celine, pored gore pomenutih brendova iskoristio i brendove Adidas, Bebe, Calvin Klein, Chillhouse, Chinatown Market, Emi Jay, Net-a-porter, Ralph Lauren, Rebecca Minkoff.

Ne treba da vas začudi što u videu viđate modu 90-ih. Em je ta dekada neverovatno popularna danas, em je Celine Dion tada bila jedna od najvećih zvezda na planeti (da napomenemo da je i spot „It’s All Coming Back to Me Now“ snimljen 1996.), pa je sasvim normalno da se oda počast ovoj dekadi na ovaj sasvim primeren način.

Ako se sećate pre nekog vremena smo upravo pisali o ovoj opciji i kako je povezana sa sakrivanjem lajkova. Sada je Instagram duboko zagazio u razvijanje ove opcije i lansirana je beta verzija. Većina ljudi govori da je šoping na telefonima nezanimljiv i da nema onu draž kao šoping uživo. Ako ova Instagram verzija predstavlja kako će šoping izgledati u budućnosti i ako ostale kampanje budu i upola zanimljive kao ovaj video mi se prijavljujemo za šoping ove sekunde! Ako ste u nostalgičnom raspoloženju pustite i originalni video i zavalite se u fotelju dok pregledate postove na Instagramu i razmišljate šta biste mogli kupiti.

Saznaj više:
Povezani članci: