Pet razloga da svoj stari telefon zamenite preklopnim

27.09.2022.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/samsung_cover.jpg

Telefoni na preklop su prešli dug put od svog prvog predstavljanja svetu do današnjih pouzdanih i izuzetno praktičnih uređaja. Samsung je uvođenjem ovih telefona označio novo poglavlje inovacija i od tada do danas nas inspiriše da se povezujemo, komuniciramo, beležimo trenutke i produktivnije radimo.

Nova generacija Samsung preklopnih telefona, Galaxy Z Flip4 i Z Fold4, još više je navela ljude da razmišljaju o prelasku na Foldables telefone, kao i o benefitima koje za svakodnevno korišćenje nude njihova fleksibilnost i inovativnost. Ako se i vi pitate zašto bi trebalo razmisliti o kupovini Samsung preklopnih telefona, donosimo pet najvažnijih stavki koje treba uzeti u obzir.

Veliki ekran idealan za multitasking

Revolucionarni sklopivi pametni 5G telefoni Galaxy Z serije ističu se po praktičnoj vrednosti, odnosno po svemu što na njima, za razliku od drugih telefona, možete učiniti. Bilo da izaberete veći telefon Z Fold4 ili manji uređaj kao što je Z Flip4, dobijate veliki ekran za čitanje, pretragu, rad ili gledanje filmova.

Četvrta generacija Z serije ruši konvencije i nudi nove opcije za unapređenje svakodnevnog života. Veliki ekrani sada su još obuhvatniji i izražajniji, a popularne aplikacije optimizovane kako biste još više uživali u svim sadržajima. Hardverski se vodilo računa da imate sve na jednom mestu, pa su unapređenja poput specijalne verzije Androida, novog taskbara sličnog onom na računaru ili Multi-Active Windows na Fold4 modelu, istinski učinili da u svom telefonu imate pouzdanog pratioca kroz sve aktivnosti.

Toliko stvari je moguće bez upotrebe ruku

Model Z Flip4 napravljen je tako da se mnogo stvari obavlja bez otklapanja telefona. Tako je moguće pozivati, odgovarati na poruke, koristiti razne widgete i to sve sa ekrana na „poklopcu“. Kada je reč o fotografisanju i snimanju, onda je ovaj telefon pravo zadovoljstvo. Videi i selfiji se snimaju aktiviranjem FlexCam kamere direktno sa spoljnog ekrana korišćenjem glavne kamere sa unapređenom Quick Shot funkcijom. Još jedna od jedinstvenih karakteristika ovih telefona je što mogu poslužiti kao stativ za fotografisanje prednjom ili zadnjom kamerom.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/1664283107256524.jpg

Unapređenja izdržljivosti i brzina

Obavljanje više stvari odjednom lakše je nego ikada između ostalog i zahvaljujući hardverskom napretku. Kao rezultat stalnih inovacija dobili smo mobilnu platformu Snapdragon 8+ Gen 1 uz hiperbrzu 5G mrežu. Za brzo i besprekorno igranje i rad tu je 4nm procesor, a za višeslojnu sigurnost podataka brine se Samsung Knox.

Saradnja sa kompanijama Google i Microsoft

Samsung partnerstva sa kompanijama Google i Microsoft podižu lestvicu kad je u pitanju obavljanje više stvari istovremeno. Google aplikacije, uključujući Chrome i Gmail, sada podržavaju funkciju „prevuci i pusti“, što korisnicima omogućava da brzo kopiraju i lepe linkove, fotografije i drugo iz jedne aplikacije u drugu. Google je kreirao posebnu verziju Androida – Android 12L za velike ekrane, uključujući sklopive uređaje, dok Microsoftov kompletan Office paket i Outlook koriste prednosti sklopivog displeja i pružaju više informacija na ekranu i brže načine interakcije sa sadržajem.

Cool faktor – budućnost je na preklop

Elegantan dizajn i laka prenosivost samo su neke od karakteristika koje služe da u potpunosti iskoristimo prednosti preklopnih telefona. Jednostavno ih preklopite na pola i nosite sa sobom, stavite u torbu ili džep. Sa Z Fold4 je to kao da stavite mali tablet u džep, a sa Z Flip4 veliki telefon učinite upola manjim. Povrh svega, ovo su telefoni za kojima se svi okreću jer su cool i čine nas dodatno radoznalima i istinski oduševljenima kada gledamo kako se preklapaju. Prošle godine Samsung je širom sveta isporučio skoro 10 miliona preklopnih telefona, a ovaj ritam će se sigurno nastaviti.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/1664283107234953.jpg

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je registrovati se putem Samsung Members aplikacije na kupljenom pametnom telefonu u sklopu promocije najkasnije do 30. oktobra 2022. Više o promociji možete pronaći na linku.

Saznaj više:
Povezani članci: