Airbnb na Tari u kom uživamo u poslednjim toplim zracima jeseni

Airbnb u Sokolinama, u srcu Nacionalnog parka Tara
11.10.2024.
RECOMMENDED

Jesen na Tari ima neku posebnu draž, posebno uz Airbnb koji može da zaokruži doživljaj. Miris sveže zemlje nakon kratke kiše, pomalo maglovita jutra, sunce koje se tokom dana polako povlači s planinskih vrhova, lišće pod nogama. Ako nas pitate, prava jesenja bajka. Ako ste ikada sanjali o savršenom mestu za opuštanje baš u ovom delu naše zemlje, Airbnb u Sokolinama, u srcu Nacionalnog parka Tara, po našem mišljenju, pruža upravo to. Nedavno izgrađena kuća, skrivena u mirnom kutku planine, idealna je za one koji traže beg od gradske vreve i žele da uživaju u poslednjim toplim zracima jeseni.

fbf0554c 3850 4601 ac29 3cf452134ae5

Udobnost prirode

Prostor ovog apartmana odiše toplinom i jednostavnošću zbog čega nam je odmah zapao za oko. Pored estetike, prostor pruža sav komfor koji možete zamisliti. Udobni kreveti i tišina koja vlada pomoći će vam da zaboravite na sve obaveze i fokusirate se na sebe i svoje najbliže. Zamislite samo kako se budite bez zvuka alarma i gradske buke. Umesto toga, ovde vas budi cvrkut ptica i hladan, svež jesenji planinski vazduh.

airbnb
0bb05b69 66f3 49a2 801c a9344ee01430 1

Domaćini nude i uslugu pripremanja hrane, što znači – domaća jela i organske namirnice iz njihove bašte. Pravi gastronomski doživljaj dodatno će podstaći sve koji odluče da posete ovaj deo Tare na uživanje. Ukus svežih sastojaka i bogatstvo domaćih recepata čine svaki obrok posebnim ritualom, koji je sastavni deo potpunog prepuštanja čarima prirode.

Jedna reč: Spokoj

Smeštaj je potpuno opremljen i moderan, ali s jasnim fokusom na udobnost. U dnevnoj sobi možete se opustiti uz knjigu, film ili jednostavno uživati u pogledu na prelepe pejzaže. Prava magija je ipak napolju – terasa koja vam omogućava da udahnete svež planinski vazduh u svakom trenutku tokom dana i uživate u pogledu na prirodu koja vas okružuje. Dvorište je idealno za popodnevne šetnje, večere i druženja, dok uživate u bojama jeseni.

2418e058 d9e4 4159 a0d9 a17580a464af
b4cd8f12 9a8a 4c5f 8218 dd4b9cff92b6

Aktivnosti na dohvat ruke

Osim što je ovaj Airbnb odlično mesto za odmor, Tara je kao lokacija raj za avanturiste. Planinarenje, šetnje kroz šume i staze, obilazak vidikovaca – ovde vam nikada neće biti dosadno, to znate i sami. Kada se vratite u apartman, uvek možete nastaviti sa opuštanjem na terasi, uz šoljicu toplog čaja i zvuke prirode.

0234a183 0a5b 4db5 addc c091fd0f5765

Ako tražite idealan način da ispratite poslednje dane jeseni, ovaj Airbnb na Tari je po našem mišljenju prava oaza mira i idile za kojom svi čeznemo.

Bilo da dolazite sa prijateljima, partnerom ili čitavom porodicom, ovo je mesto gde ćete se osećati povezani sa prirodom, a nakon par dana biti puni nove snage i odmorni.

Foto: Airbnb

Saznaj više:
Povezani članci: