Kako smo došli do toga da Miley Cyrus donosi životne odluke umesto nas?

    11.12.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/miley_odluke_cover_.jpg

    Nije prošlo ni nedelju dana od kako smo razmišljali na temu kako je Miley od tinejdžerske zvezdice postala ozbiljna zvezda, pop buntovnica koja zna u kom pravcu želi da ide i kako dotle da stigne, a ona je već dobila novu titulu. Samo nedelju dana nakon podignute prašine i priče o njenom novom albumu “Plastic Hearts” koji nas je sve ozbiljno oduševio i naterao da zastanemo, i zatapšemo Miley kao ozbiljnoj ikoni, ona je postala nezvanični life coach na društvenim mrežama.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1607685410518649.jpg

    Prvo je sve počelo od, očekivano, TikToka na kom su mnogi đuskajući uz “Plastic Hearts” ili duet sa Dua Lipom “Prisoner” postavljali pitanja to jest javno iznosili koji problemi i odluke ih trenutno muče, od tetoviranja do imena za dete, pozivajući Miley da im pomogne u donošenju odluke i rekavši da će uraditi ono što im ona kaže. Tako se na jednom od videa našao par koji se ljubi uz caption: “Ako Miley Cyrus iskomentariše ovo, venčaćemo se.“ Miley je bila brza na tipkanju i prilično duhovita i odgovorila: “Nadam se da će vam brak biti uspešniji nego moj“. Make-up artist Danielle Marcan, je obećala da će se ošišati ukoliko pevačica nešto iskomentariše, na šta je brzo usledio odgovor- emoji koji se šiša. Neki su tražili pomoć za odabir imena detetu, neki odgovor da li da urade pirsing ili tetovažu ili ipak ne, a iz redakcije E! News su obećali da će promeniti svoj Insta bio u “šta god Miley želi”. Miley je na to odgovorila predlogom: “Žao nam je zbog svih sra*a koja smo rekli o Miley Cyrus”, i E! News i morao da napiše obećano.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1607685410465134.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1607685410604801.jpg

    Drugi razlog verovatno leži u tome što se TikTok i proslavio “izazovima” koje korisnici postavljaju sami sebi ili drugima, kao i mogućnošću za neformalnom komunikacijom sa poznatima. TikTok je jedno demokratskijih uglova interneta i veoma je moguće da pre ili kasnije stupite u kontak sa nekim koga nikada ne biste očekivali. Neko će videti vaš video, neko će ga iskopirati, neko će pristati na izazov koji ste postavili jer eto, zašto da ne. Uostalom, to je i treći razlog. Društvene mreže su donele toliku umreženost da nas sve od bilo koje poznate osobe praktično deli jedan jedini klik. I naravno, pitanje da li će videti vašu poruku ili zahtev ili će pak biti zatrpana u moru drugih. Ipak, nikada nije bilo jednostavnije komunicirati sa poznatima i umesto slanja pisama preko magazina BRAVO, sada je dovoljno da nekoga pomenete u komentaru i ko zna možda će vam i odgovoriti… a ako je Miley možda i rešiti dilemu i učiniti život lakšim. Realno, win-win situacija. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: