Margot Robbie i Emma Mackey će konačno deliti veliko platno

    14.04.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/barbiecover.gif

    Barbie girls in a Barbie world: Margot Robbie i Emma Mackey konačno će deliti veliko platno! Svi su drugo čekali da se ovaj spoj desi, budući da ove dve glumice toliko liče jedna na drugu da je to odavno postala internet senzacija. Sa vesšću da će se obe naći kao deo glumačke postave za film „Barbie“, nije dugo trebalo da se prašina digne na svim društvenim mrežama.

    Vest o „Barbie“ filmu protutnjila je internetom mesecima unazad. Izbor Margot Robbie za glavnu ulogu nam je od početka bio logičan i jasan, ali onda smo krenuli da se pitamo ko će biti Ken. Svako je imao svoju maštariju, a krajnja odluka je pala na Ryan Goslinga.

    Ono što definitvno nismo očekivali jeste da ćemo videti bliznakinju Margot Robbie, odnosno Emmu Mackey u istoimenom filmu. Obožavamo je od prve sezone „Sex Educationa“ i jedva čekamo da je vidimo i u ovom ostvarenju, rame uz rame sa Margot, iako je njena „misteriozna“ uloga (koju možemo da naslutimo) još uvek nepoznata. Memovi su, pretpostavljate, preplavili društvene mreže, a ovo su naši omiljeni.

     


     


     


     


    Saznaj više:
    Povezani članci: