RuPaul otkriva sve u novom memoaru

05.10.2023.
RECOMMENDED

On je ikona drag scene i glavni akter rijaliti serije RuPaul’s Drag Race.

Za one koji ne znaju, RuPaul Andre Charles je od nesnađenog deteta iz San Dijega postao najpoznatija drag kraljica u svetu i čovek koji je osvojio Emmy nagradu čak dvanaest puta. Ali šta se desilo pre njegovog uspona ka slavi?

U memoaru The House of Hidden Meanings, koji će se izdati u martu sledeće godine, otkrivamo sve o prvih četiri decenija njegovog života, pre nego što je postao neizostavni deo savremene pop kulture.

RuPaul memoar
Izdavačka kuća Dey Street Books

Prethodne četiri godine je proveo u pisanju The House of Hidden Meanings, tokom kojih je morao da kopa duboko po svojim sećanjima i da se suoči sa bolnim trenucima iz detinjstva, kao što je bio njegov odnos sa roditeljima.

Od njegovog burnog detinjstva do otkrivanja punk i drag zajednice u Atlanti i Njujorku, ovaj uzbudljiv i dirljiv memoar je iskrena priča o samospoznaji i samoprihvatanju. Za kraj, piše o njegovoj borbi sa alkoholom i kako je pronašao ljubav sa mužem Georges LaBar.

„Želeo sam da pokažem kako u životu možeš da stvoriš nešto što je samo za tebe – nešto što te tera na samoistraživanje i avanturu”, izjavio je povodom izlaska memoara.

Saznaj više:
Povezani članci: