Otkrivamo 5 najkvalitetnijih FRANCUSKIH proizvoda koji treba da postanu deo vaše SKINCARE rutine

27.11.2023.
RECOMMENDED

Francuski proizvodi za negu lepote, posebno oni koji se mogu pronaći u lokalnim drogerijama, poznati su širom sveta zahvaljujući blagim i visokokvalitetnim formulama. Mnogi su postali kultni klasici zato što su izuzetno cenjeni kod dermatologa i farmaceutskih radnika zbog prirodnih sastojaka, pristupačnih cena i izuzetnih rezultata.

Bilo da ste čuli za njih na TikToku (ipak, TikTok je novi Google) ili jednostavno želite da proširite svoj asortiman beauty proizvoda, tu smo da pomognemo.

A313

Retinol krema A313 je možda jedan od najvoljenijih proizvoda u francuskim drojerijama (ukoliko ne znate gde biste počeli sa retinolom, imamo guide za vas). Ova krema se reklamira kao retinoid farmaceutskog kvaliteta sa visokim sadržajem vitamina A, što pruža efekat zatezanja kože, smanjuje sitne linije i bore i ostavlja kožu blistavom i svežom.

Francuski drogerijski proizvodi

Bioderma

Bilo da ste ga koristili kao sredstvo za uklanjanje šminke ili za svakodnevno čišćenje, sigurno ste već upoznati sa ovom micelarnom vodom. Međutim, za razliku od mnogih brendova, ova jedinstvena formula od Bioderme ima sve karakteristike odličnog francuskog farmaceutskog proizvoda – čisti sastojci, ekonomičnost u odnosu na veličinu pakovanja i korak je iznad bilo kojeg proizvoda za čišćenje lica koji ćete pronaći u apoteci. Formulisano za sve tipove kože, ova blaga formula uklanja šminku, prljavštinu i nečistoće sa lica, umiruje kožu i nema miris ni ulje.

Francuski drogerijski proizvodi 1

Klorane

Suvi šamponi poput ovog kultnog proizvoda od Klorane-a daju volumen i teksturu, ali ima i prednosti čiste, biljne formule i prijatnog mirisa bez hemikalija. Ovaj nagrađivani suvi šampon možete pronaći u svakoj francuskoj apoteci, ali i kod nas u Lilly-u.

Franucksi drogerijski proizvodi 2

Vichy

Vichy je još jedno prepoznatljivo ime u svetu francuskih farmaceutskih proizvoda, i to sa razlogom. Sa čistim sastojcima i pristupačnom cenom, nije iznenađujuće da su njihovi proizvodi omiljeni među skincare fanaticima. Formulacija seruma sa vitaminom C je lagan i bez mirisa, što ga čini odličnim izborom za svaki tip kože. Pored toga što izjednačava sitne linije i bore, sjajan je izbor u borbi sa diskoloracijom.

151181 13072023094123

La Roche Posay

Ukoliko ste u potrazi za novim SPF proizvodom, ovo je jedan od najboljih kandidata. Zahvaljujući laganoj teksturi i sastavu koji ne sadržava ulje, ovaj tonirani SPF odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivijoj, dok mineralni sastojci pomažu u zaštiti kože od štetnih UV zraka.

3337875797597 7
Saznaj više:
Povezani članci: