6 ulja za telo koja će vas spasiti i po najhladnijem vremenu

12.01.2024.
RECOMMENDED

Možda ste već ovladali rutinom nege kože, ali nemojte da štedeti ni na ostatku tela – zaslužuje samo najbolje. Srećom, negovanje od glave do pete je lakše nego ikad zahvaljujući koncentrovanim uljima za telo koja će omekšati i hidrirati kožu, bez onog masnog osećaja. Sign us up!

Obratite pažnju da izaberete ulja za telo koje sadržava sastojke sa antiinflamatornim svojstvom, poput ulja divlje ruže i ulja jojobe, zato što imitiraju prirodno ulje naše kože pa neće začepiti pore. Preporučuje se i skvalan, posebno dobar za kožu sklonu aknama. Ulja za telo formulisana sa vitaminom E takođe obezbeđuju intenzivnu hidratacije i zaštitu od iritacija.

Za osobe sa masnom kožom sklonu aknama, namazi sa kokosovim ulja, kakao buterom i pčelinjim voskom mogu da pogoršaju problematičnu kožu. S druge strane, oni sa osetljivom kožom treba da izbegavaju ulja za telo sa sintetičkim mirisima i bojama.

Sada, da pređemo na dobar deo. Predstavljamo izbor naših omiljenih ulja za telo – onih sa mirisom, ali i onih bez – koja će vašu kožu održavati svilenkastom i glatkom tokom cele godine.

L’Occitane En Provence Amande bademovo ulje za elastičnu kožu

Ulje za telo 1 removebg preview

La Mer The Renewal Body Oil Balm ulje za telo

Ulje za telo 6 removebg preview

Bio-Oil Skincare Oil ulje protiv strija

Ulje za telo 3 removebg preview

Kiehl’s Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil ulje za telo

Ulje za telo 4 removebg preview

Supergoop! Glow Oil ulje za telo sa SPF 50

Ulje za telo 5 removebg preview

Dermalogica Phyto Replenish Body Oil ulje za telo

Ulje za telo 2 removebg preview

Saznaj više:
Povezani članci: