Parlez-vous français? Francuski MANIKIR sa francuskim twistom

18.11.2023.
RECOMMENDED

Francuski manikir, ili frenč, je klasičan i vanvremenski dizajn koji zrači elegancijom. Prosto, sa frenčom nema greške. Obično se sastoji od prirodne, prozirne ili svetlo roze osnove sa belim ili krem vrhom, stvarajući čist i sofisticiran izgled. Tehniku je prvi put popularizovao holivudski manikir Džef Pink 1970-ih, sa ciljem da kreira dizajn koji će da se uklapa uz sve odevne kombinacije i za sve prilike. Nekada nam ipak treba veći boost, te predstavljamo inovativne varijacije na temu klasičnog frenča.

Malo boje

Među omiljenim izborom u salonima ove godine je francuski manikir u nežno pastelnim bojama, metalik sjaju, i za najhrabrije – frenč u neon bojama. Ova savremena verzija francuskog manikira je fuzija tradicije i inovacije, i nudi beskrajne mogućnosti za izražavanje ličnog stila.

Dupli frenč

Dupli frenč podrazumeva dva seta kontrastnih boja, od kojih je jedna deo osnove i druga na vrhu nokta. Ovo stvara suptilni vizuelni efekat koji je zabavan ali i dalje sveden. Možete dodatno da se igrate sa ovom varijantom dodavajući čak tri boje i gemotrijske oblike.

Trouglasti francuski manikir

Trouglasti francuski manikir je savremeni osvrt na tradicionalan dizajn i pruža svežu i oštru dimenziju nail art-u. Umesto zaobljenog vrha, uvodi se trouglasti oblik koji počinje od osnove nokta i usmerava se ka sredini. Ovo je postao omiljeni trend među onima u modnoj industriji koji žele da se istaknu, a pruža i savršeno platno za eksperimentisanje sa crtanjem na noktiju zbog prostora koji preostaje.

Geometrijski oblici

Geometrijski dizajn, poput apstraktnih oblika, može pažljivo da se postavi duž vrhova ili da se integriše u osnovnu boju. Grafički elementi, kao što su pruge, tačkice ili složene linije, takođe se mogu koristiti kako bi se dizajnu dodala dubina i dimenzija. Ovo je nesumnjivo jedan od omiljenih izbora tokom zimske sezone, pa istražite varijacije na temu i uputite se ka manikiru!

Saznaj više:
Povezani članci: