Najukusniji manikir: U jesenjoj sezoni bojimo nokte u sve tonove čokolade

18.10.2023.
RECOMMENDED

Kad temperatura u termometru krene da pada i sve oko nas zamiriše na bundevu i cimet, a mi umesto kafe počnemo da naručujemo toplu čokoladu, znamo da je došlo vreme za braon tonove laka za nokte. Ako vam se igra uradite frenč u bež i braon kombinaciji, obavezno isprobajte novi trend sa TikToka Cherry Mocha, ali ako želite nešto totalno drugačije – ofarbajte nokte u sve nijanse čokolade!

Poslednji nail trend za novu, jesenju sezonu pronašli smo na Instagramu i istražili kako da ga nosite u odnosu na dužinu noktiju i afinitete. Inspirišite se!

Kratki i sortirani

Ako imate kratke nokte i u ormaru volite da slažete stvari po bojama, a uz to uživate u svim vrstama čokolade – crnoj, mlečnoj, ali i beloj.

Poludugi nokti

Poludugi nokti u jednoj boji su super, ali biste s vremena na vreme da razmrdate stvari i ponesete manikir koji bi mogao da se opiše samo jednom rečju – seksi.

Neklasični frenč

Šljokice

Sjani, snažni, ispolirani – kutija čokolade na malo drugačiji način. Obojite svaki nokat u različitu nijansu braon, pa finiširajte šljokičavim lakom za nokte, a za malo ozbiljniji rad- pravac u salon, na neklasični frenč – sa šljokicama.

Saznaj više:
Povezani članci: