Tried & Tested: Deep NUDE je boja SEZONE

16.10.2023.
RECOMMENDED

Jeste da je krenulo hladnije vreme, ali to ne znači da automatski treba da se hvatamo za tamno ljubičaste nijanse. Ove godine je suptilniji izgled u fokusu sa trending deep nude nijansom.

Sabrina Elba
Sabrina Elba
a8d23315a0c5df126eadfc0f1c9901b1

Ova vrsta nude nijanse je pogodna i za tanja usna i za nju je potrebno daleko manje održavanja u toku dana. Takođe, za razliku od tamno ljubičaste boja, deep nude ne rizikuje prelaz u vamp izgled. Ukoliko vam je potrebna boja koja će vas sprovesti od dana do noći, ovo je idealno rešenje i za te prilike. Potrebno je samo redovno hidrirati usna tokom dana sa negujućim balzamom kako bi boja izgledala sveže.

Rimmel
Rimmel Lasting Finish olovka za usne u nijansi Cappuccino 705 je trenutno jedan od omiljenih proizvoda na tržištu.

Deep nude podrazumeva prirodne nijanse u skladu sa tonom kože, a profesionalna smernica šminkera jeste da se opredelite za boju koja je za par nijansi tamnija od boje usana kako bi licu donelo toplinu. Sepija braon nijanse su dobro rešenje za bledu kožu, dok oni sa maslinastim podtonom mogu da isprobaju mlečno čokoladnu boju.

NEW PROD 28
Bobbi Brown Crushed Lip Colour ruž, nijansa Dark Chocolate
FB40026 FB4087
Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny ruž, nijansa Cookies & Cocoa

Deep nude je dobar izbor i za početnike jer teško da možete da pogrešite sa ovom bojom, zato se spremite za eksperimentisanje!

Saznaj više:
Povezani članci: