5 efektnih Makeup by Mario proizvoda za svakodnevnu šminku

Kultni brend konačno je stigao i kod nas!
17.10.2023.
RECOMMENDED

Makeup by Mario je sada dostupan i u našim Sephora radnjama! Iza ovog brenda stoji profesionalni šminker Mario Dedivanovic koji je postigao celebrity status zahvaljujući radu sa poznatim klijentima (on je čovek koji stoji iza tehnike konturisanja koje koristi Kim Kardashian). Danas ima preko 13 miliona pratilaca na Instagramu i vlasnik je brenda Makeup by Mario, jedan od najboljih beauty brendova na tržištu za svakodnevnu šminku.

MoistureGlow Plumping Lip Serum

Makeup by Mario proizvod

Nešto između ruža i lip glosa, ovaj Lip Serum je naš favorit za vreme koje se šalta između toplog i hladnog. MoistureGlow je ujedno tint, serum i plumper za usna, a i proizvod koji se rasprodao 24 sata nakon što je lansiran na globalnom tržištu. Šta više reći?

Softsculpt Shaping Stick

Makeup by Mario proizvod 2

Ovo je najtraženiji proizvod u Makeup by Mario kolekciji i savršena kremasta formula za svakoga kome je konturisanje deo svakodnevne rutine. Kremasta tekstura se pretvori u suptilan matiran izgled koji deluje potpuno prirodan, kao da ste proveli dan na suncu. Činjenica da ovakav proizvod dolazi u obliku stika je benefit i za početnike, koji su tek počeli da istražuju mogućnosti konturisanja.

Master Crystal Reflector

Makeup by Mario proizvod 3

Ovi hajlajteri su sve samo ne suptilni, ali baš zbog toga ih volimo. Naš omiljeni je nijansa Quartz zato što je jednako efektan kao hajlajter i kao senka za oči sa šljokicama koje se presijavaju iz svakog ugla. Iako je u pitanju puderast proizvod, deluje gotovo kremast kada se nanese prstom.

Soft Pop Blush Stick

Makeup by Mario proizvod 4

Slično Softsculpt Shaping stiku, Soft Pop Blush stik je jednako lak za korišćenje i ostavlja čist i proziran sjaj u boji koji (na sreću) nije ni malo masan. Dedivanovic predlaže da višak boje od rumenila iskoristite za usna i na vrhu nosa za svež izgled po celom licu. Sjajno rešenje za on the go šminku!

SurrealSkin Liquid Foundation

Makeup by Mario proizvodi 4

Tečni puder koji efektno pokriva nesavršenosti ali je i lagana formula koja ne guši kožu? Moguće je. S obzirom da je inovacija ključni deo Makeup by Mario filozofije, SurrelSkin tečni puder upotrebljava njihovu MoistureGrip tehnologiju koja zaključava hidrataciju i pojačava prirodan sjaj kože.

Saznaj više:
Povezani članci: