Fitnes plan za 2022? Prepišite ga od Cher

  24.01.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/01/chercover.jpg

  Svi se možemo složiti da je Cher ikona, a realno se možemo složiti oko još jedne stvari: žena u 75. godini života izgleda besprekorno. Sigurno ste nekad na Instagramu nabasali na njene fotke gde sa leve strane piše 30, a desne 70 godina, a ona izgleda nepromenjeno. U čemu je trik?

  Cher je odlučila da ga podeli na Twitteru. Trbušnjaci, zumba, joga…u njenoj fitnes rutini, čini se, ima svega. Viralni komentar ispod tweeta glasi: „Izmorio sam se samo čitajući ovo.“

  Zapravo, ovo je još jedan u nizu Cher – fitnes momenata u javnosti. Na dodeli Billboard muzičkih nagrada 2017. pohvalila se petominuntnim plankom. U emisiji kod Ellen DeGeneres otkrila je i trik za savršenu zadnjicu: „Spustiš se na sve četiri i podigneš nogu i napraviš L.“ Prosto i jednostavno. Ljubiteljka je i staromodnih čučnjeva, a trenira pet puta nedeljno.

  via GIPHY

  Ni savršeni fitnes plan i program ne radi bez ishrane koja ga prati. Cher ne voli meso i izbegava proizvode sa visokim sadržajem masti (mleko i jaja). Alkohol pije u posebnim prilikama, par puta godišnje. Ako vam je nedostajala motivacija, evo je.

  Saznaj više:
  Povezani članci: