Veliki povratak traka za kosu

24.10.2023.
RECOMMENDED

Zaboravite na malu crnu haljinu, jer je ove godine sve u znaku male crne trake – za kosu. Ako pratite modu i beauty trendove sigurno ste primetili da su hair aksesoari konačno dobili pažnju koju zaslužuju – nose se mašne, velike šnale, a od nedavno, barem u poslednjoj četvrtini godine, i trake. Ali, ne bilo kakve – važno je primetiti da su posebno popularne one u crnoj boji.  

Crna traka za kosu je klasik kad su aksesoari u pitanju, nešto poput male crne haljine u svetu odeće, ne samo zbog svog suptilnog, minimalističkog dizajna, nego i zbog praktičnosti – nose je devojke i žene svih uzrasta i kulturnih pozadina, sportistkinje koje cene funkcionalnost, one koje vole tradiconalni stil odevanja…

Naravno da možete da je nosite kako vam se ćefne, ali uvek imajte na umu da će ona, šta god da obučete, svakoj od vas, vašem izgledu dati onaj “je ne sais quoi” momenat, u svakoj prilici: uz elegantnu haljinu, ako ste u trenerci, čak I kad na sebi imate odelo ili pidžamu.

U eri nostalgičnih trendova idealna je za oživljavanje šezdesetih godina, onako kako to rade Zendaya, Anya Taylor – Joy, Maude Apatow. Ukoliko svoju streetwear kombinaciju želite da učinite glamuroznom uradite to na Schiaparelli način, kako je predstavljeno u kolekciji za proleće – leto 2024.   

Saznaj više:
Povezani članci: