Pretraga

#Trending: dvobojne senke za kraj leta

#Trending: dvobojne senke za kraj leta

Your true colors

Tekst: Manda Javorina


Došlo je vreme da obojite svoj svet! Prvo smo shvatili da je neon na očima najbolja stvar koja se desila u makeup svetu ove sezone, a sada idemo i korak dalje: ne jedna, već dve boje. Nema nikakve potrebe za ograničenjima; senke, olovke ili ajlajner? Može sve, pod uslovom da je ostatak šminke apsolutno i potpuno minimalan. Nismo sigurni da li je ovo efekat serije Euphoria, jaka nostalgija za osamdesetim ili krajnja sloboda, a možda i sve to zajedno. Zar je uopšte važno?

Dva u jedan

 

Dve kontrastne nijanse koje kao da ne mogu jedna bez druge - ovde se ne radi o posebnim tehnikama senčenja i stvaranja iluzija već o jednostavnoj lepoti i snazi boja koje se međusobno potenciraju. Efekat kao da ste ih naneli prstima u umetničkom zanosu je dobrodošao.

Posebna priča

 

Od momenta kada se kao klinci prvi put dokopamo nekakve šminke u boji, uče nas da sve treba da teži simetriji; obrve, ajlajner, gornja usna... Preispitajte status quo i na oči nanesite različite boje - da, jednu na jedno, drugu na drugo - pa uživajte u pometnji koju ćete izazvati. Ajlajner u dve boje je najbolja dnevna varijanta.

Ostavite komentar