Usne od lateksa: Poslednji TikTok Beauty trend

20.10.2023.
RECOMMENDED

Usne koje asociraju na par seksi dubokih lateks čizama? Poslednji beauty TikTok trend, takozvane Latex Lips, upravo imitira najsjajniji mogući materijal koji asocira na sve što je seksi, kinky, pomalo futuristički odnosno avangardno.

Šta su uopšte usne od lateksa? To su usne koje se odlikuju visokim sjajem – koji ste postigli koristeći sjaj za usne kao finiš (bezbojni sjaj za usne visokog sjaja), nakon što ste ih lepo oivčili i stavili karmin u nekoj vedroj boji, praveći od usana remek-delo od lateksa. Zvuči krajnje jednostavno, zar ne?

U nastavku pročitajte kako da postignete latex lips efekat.

Step by Step vodič do usana od lateksa

Da oživite poslednji TikTok trend (koji dominira na svim društvenim mrežama) Latex Lips, pratite sledeće korake:

1. Priprema

Priprema usana za karmin bi trebalo da izgleda – piling, pa nanošenje vazelina, labela ili balzama za usne, kako bi bile meke i baršunaste.

2. Napravite ivice

Za ovaj korak možete koristiti bilo koju olovku za usne, u omiljenoj nijansi, a za dugotrajniji efekat ruža, usne prvo oivčite, a onda ih obojite olovkom.

3. Nanošenje ruža

Birajte karmin koji se slaže uz ono što imate na sebi tog dana, a s obzirom na to da je reč o ruževima koji su tečni, radite to pažljivo, nanoseći malo više ruža na sredinu usana.

4. Finalni sjaj

Kako biste kompletirali latex lips momenat, preko karmina morate da stavite sjaj za usne. Za to koristite četkicu – popunjavajući sporo i precizno svaki milimetar. Da bi efekat usana od lateksa bio potpun, najbolje je da koristite pink, koralne, braon i bordo nijanse karmina.

Saznaj više:
Povezani članci: