Pretraga

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće

Tekst: BURO.

Joga pandemija doživljava svoj pun procvat. Budući da telo ne zanima da li ste u teretani ili dnevnoj sobi, ništa vas ne sprečava da započnete joga putovanje iz topline svog doma. Ove aplikacije biće vaši savršeni pomagači, ipak samo pažljivo u kućnim uslovima. Choose your fighter.

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 1)

yoga wake up

Zamenite alarm vođenom jogom i meditacijom koju možete raditi i u krevetu. Da, u krevetu. Ako vam ovo nije dovoljno, evo dodatnih informacija: svi časovi traju 20 minuta ili čak i manje, a nove sesije dodaju se svake nedelje. Različiti tipovi tela samih instruktora dodatno doprinose atmosferi dobrodošlice. Šta više tražiti od jedne aplikacije?


THE UNDER BELLY

Iza aplikacije The Under Belly stoji joga učitelj, kolumnista i autor, Jessamyn Stanley. On nudi časove koji se kreću od rada na disanju i osnovnih joga položaja do onih složenijih. Aplikacija je posvećena onima koji se osećaju rasejano i obeshrabreno usled nedostatka raznolikosti u svetu fitnesa. Novi časovi izlaze svakog ponedeljka, tako da bez problema možete da uspostavite praksu vežbanja kod kuće.

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 2)

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 3)

yoga international

Yoga International nosi epitet najraznovrsnije aplikacije za jogu na svetu. Na istoj se nalazi više od 1000 časova i preko 500 učitelja joge. Časovi traju od 15 minuta do sat vremena i pokrivaju sve stilove. Nov sadržaj dodaje se svakodnevno i to na engleskom i španskom jeziku. Aplikacija takođe nudi podkaste i članke koji će vam pomoći da produbite svoje znanje o jogi.


yogaglo

Imate 15 minuta ili sat vremena dnevno za trening? Yoga Glo je onda savršeni izbor za vas. Nudi raznovrsnost kako u trajanju treninga, tako i u stilu vežbanja. Programi pokrivaju 16 kategorija, a na aplikaciji se nalazi 5000 opcija spremnih za manevrisanje na vaš zahtev. 

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 4)

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 5)

yoga for everyone

Bez obzira na to koliko imate godina, kilograma, i kakva vam je kondicija, kao što i sam naziv aplikacije, i Dianne koja stoji iza iste, poručuju: joga (je) za sve. Uz ovu aplikaciju, naučićete kako da prilagodite poze svom telu.


ASANA REBEL

Asana Rebel je hibridna aplikacija za jogu i fitnes koja nudi više od 100 vežbi koje su osmislili stručnjaci. Sadržaj se kreće od vežbi snage, preko joge i meditacije, pa sve do umirujućih plejlisti za uspavljivanje. Ono što je bonus je opcija koja vam omogućava da unesete svoje zdravstvene i fitnes ciljeve i odaberete programe koji su u skladu sa istima. Takođe, možete sortirati časove po trajanju i intenzitetu, što olakšava pronalaženje vežbi koja odgovaraju vašem rasporedu i nivou energije.

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 6)

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 7)

alo moves

Kreirana od strane popularnog brenda odeće, ova aplikacija nudi više od 2.500 video časova od velikih instruktora, uključujući Dylan Wernera, Briohny Smytha, i Ashley Galvina. Časovi se kreću od početničkih do naprednih nivoa i pokrivaju više od 20 različitih stilova joge — od vinjase, hatha i aštange do restorativne i kundalini. A ako želite da usavršite određenu veštinu - recimo, stoj na rukama - postoje posebne serije i za to.


find what feels good

Ako postoji jedna aplikacija sa ove liste koja vam je uveliko poznata, to onda mora da je ova. Slobodno možemo reći da je Adriene u velikoj meri zaslužna za planetarnu popularnost joge. Ukoliko ste je do sada pratili na YT-u, a i ako niste, njen sistematičan pristup jogi sada se nalazi i na aplikacijij Find What Feels Good.

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 8)

Otkrivamo vam najbolje aplikacije uz koje ćete jogu savladati kod kuće (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor