Pretraga

Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu

Tekst: BURO.

Fitness but make it fashion - Bala kaže može. Ovaj fitnes brend je od teretane napravio kuću slatkiša i želećete da se počastite barem jednom njihovom poslasticom. Tegovi u pastelnim bojama, prostirke, vijače ne samo da će biti vaši saputnici na putu zatezanja, već vrlo lako mogu poslužiti i kao aksesoar za izlazak. Ne verujete nam? Skrolujte dalje.

Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu (фото 1)
Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu (фото 2)

Suosnivači brenda Natalie Holloway i Max Kislevitz započeli su ovu šarenoliku priču skicom na salveti 2018. godine. ali su njihovi aksesoari ubrzo preplavili Instagram feed-ove. Tokom pandemije, mnogi su preselili teretanu u dnevnu sobu, što je ovaj brend učinilo prvim izborom svih onih koji vole spoj lepog i korisnog. Dodatni bonus? Kada se ne koristi, ova oprema izgleda sjajno i kao dodatak enterijeru. 

Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu (фото 3)
Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu (фото 4)

Iako je pandemija prošla, četa fanova ostala je verna brendu. U svetu fitnesa opterećenog brojkama i sivim monotonim tegovima, Bala unosi radost i boje, a trening uz njihovu podršku iz obaveze prerasta u zabavu. Minimalistički proizvodi, dostupni u sedam boja, uključuju prostirku, vijaču, tegove, gredu, valjak, blokove, prsten za napajanje i narukvice za zglob - ubedljivo najpopularniji izbor. Ova narukvica ne samo da izgleda lepo, već je sjajan način da i u toku obične šetnje sagorevate kalorije budući da imate dodatno opterećenje.

Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu (фото 5)
Ovaj brend nas je naterao da teretanu preselimo u dnevnu sobu (фото 6)

Paleta živopisnih boja - od kivi zelene do lavanda ljubičaste - savršeno se uklapa sa ovom minimalističkom vizijom, a dizajn je ujedno funkcionalan i moderan. Jedva čekamo sledeći trening! Ali stvarno.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor