Isprobajte ovaj jednostavni TikTok recept za užinu koji je zaludeo sve(t)

  24.02.2023.
  RECOMMENDED

  Samo TikTok ima tu moć da učini nešto regularno revolucionarnim. Dobro znamo da nema ukusnog sendviča bez sira i krastavca, ali kreatori na ovoj platformi imaju novi predlog kombinovanja ova dva sastojka, a cheese and pickle wrap zaludeo je ceo svet.

  Trend je začeo svoj put u januaru kada je TikTokerka @clurmurr podelila svoj jednostavni recept na ovoj mreži, sigurna da će pronaći nekoga ko će u njemu uživati. Nema sumnje da je uspela da targetira ciljnu grupu, budući da je video ubrzo skupio preko 1,6 miliona lajkova, a recept nastavio da se širi dalje u istim ili blago nadograđenim verzijama. Kreatorka nije znala kako da nazove ovu užinu, pa je tako ostao radni naziv cheese and pickle, odnosno kiseli krastavac prekriven sirom. 

  @clurmurr where the pickle people at #guiltypleasuresnack #picklesnack ♬ original sound - Claire

  Pa, u čemu je trik sa ovom užinom koja je zaludela ceo svet? Za uživanje u istoj ne treba vam dodatak koji uglavnom dolazi u obliku hleba odnosno praznih kalorija, sve što vam je potrebno jesu sir i krastavac. Prema originalnom TikTok receptu, najpre je potrebno da u tiganju zagrejete parče provolone sira ili mocarele. Idealno je da koristite ulje u spreju, kako se sir ne bi zalepio za tiganj. Kada počne da se topi i razvija tvrdu spoljašljnost, vreme je da dodate kiseli krastavčić na sredinu kriške sira. Zatim je potrebno da presavijete sir preko krastavca et voilà!

  @isabellahill_ Pickle wrapped in cheese>>> #pickle #fyp #recipe ♬ original sound - Bella hill

  Oduševljena publika ispod originalnog recepta ostavila je gomilu predloga kojima bi on mogao da se poboljša i nadogradi, prevashodno kroz začine ili umake. Za bilo koju verziju da se opredelite, dobićete ukus najvrelijeg food trenda na TikToku. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: