Kako odabrati svoj PRVI VIBRATOR – otkrivamo sve što treba da znate

15.05.2024.
RECOMMENDED

Misliš da su seks igračke otkriće savremenog sveta? Razmisli ponovo. Najraniji primerak erotske igračke datira još iz ledenog doba (da, mislimo na dildo realističnih dimenzija). Sudeći po tome, samozadovoljavanje nije ništa nova.

Ipak, za one koje otkrivaju svet seks igračaka, očekivano je da postoji puno nedoumica. Pre svega, gde početi? Pri odabiru prvog vibratora, potrebno je sebi postaviti nekoliko ključnih pitanja.

KAKO SE INAČE SAMOZADOVOLJAVATE?

Odgovor na ovo pitanje će biti vaša zvezda vodilja u kupovini. Da li vam je fokus na klitorisu ili na penetraciji (ili oba)? Da li želite nešto što ćete koristiti solo ili sa partnerom/kom? U zavisnosti od odgovora ćete znati koji oblik igračke tražite.

Vibrator LELO Soraya
SORAYA 2: Ovaj zeka vibrator pruža optimizovanu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G tačke – jedan za drugim ili istovremeno.

DA LI STE PROVERILI MATERIJAL?

Znamo da seks igračke mogu da poboljšaju seksualno zdravlje, ali to je slučaj samo ukoliko koristite proizvode koji su bezbedni za vaše telo. Dakle, kvalitet na prvo mesto! Vibratori od silikona su najčešća opcija pri kupovini zbog toga što su izdržljivi i neporozni, što sprečava nastanak bakterija. Pored silikona, ABS plastika je neporozna, bezbedna i lako se čisti.

Vibrator LELO Enigma
ENIGMA: Ovaj vibrator je zrađen od silikona vrhunskog kvaliteta koji apsorbuje sonične talase a zatim ih usmerava ka klitorisu za intenzivno ali nežno zadovoljstvo.

KOJE POSEBNE POGODNOSTI POSTOJE?

Tehnologija je daleko odmakla od vremena kada je doktor Granville izumeo prvi vibrator od 18 kila (i to za muškarce). Zato danas vibratori mogu da imaju niz posebnih tehnoloških funkcija koji će ovaj put ka seksualnom zadovoljstvu učiniti još zabavnijim.

Od mogućnosti da se pune na USB i kontrolišu preko Bluetooth-a do toga da se zagrevaju u skladu sa telesnom toplotom i da se intenzivira vibracija u zavisnosti od stiska ruke, možete pronaći igračku koja će vaše prvo iskustvo sa vibratorom pretvoriti u pravu avanturu.

Vibrator LELO Sila
SILA Cruise: Poseduje osam intenziteta soničnih talasa za celokupnu stimulaciju klitorisa, Cruise Control tehnologiju koja vas nikada neće izneveriti.

Jedino je ostalo da se prepustiti uživanju.

Saznaj više:
Povezani članci: