Pretraga

Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje

Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje

Tekst: BURO.

Možda smo se vratili sa odmora, ali nastavljamo da istražujemo kućice na plaži, novootvorene hotele i ponude koje nude rizortovi. Ko kaže da je letu uskoro kraj? Do novog vikend bega, pravimo se da nam je i u gradu baš sve potaman. Ipak, na 40 stepeni sve što želimo jeste da uskočimo u bazene ili... fontane? Minnidip, brend poznat po svojim elegantnim bazenima na naduvavanje sada je lansirao fontane i naravno da planiramo da jednu parkiramo na terasu.

Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje (фото 1)
Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje (фото 2)
Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje (фото 3)

I ne, ne šalimo se. Samo pogledajte ovaj neodoljivi dizajn! Fontane na naduvavanje dostupne su u dve varijante - Marakeš (za sada rasprodat) i Topiari, koji će vašem eksterijeru dati notu mozaika.  Fontana je široka sedam, a visoka dva metra i vrlo je jednostavna za postavljanje. U nekoliko jednostavnih koraka možete svom dvorištu udahnuti notu elegancije i sofisticiranosti (da, iako je reč o fontani na naduvavanje) a u isto vreme dobiti još jedan kutak za rashlađivanje. Ako nas pitate, win win situacija.

Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje (фото 4)
Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje (фото 5)

Najbolje od svega? Cena ove fontane iznosi svega 55$ i predlažemo da je što pre dodate u korpu, jer ne sumnjamo da će i Topirati uskoro završiti u kategoriji rasprodato. Samo, oprezno, kažiprst će samoinicijativno krenuti da selektuje ostale letnje aksesoare Minnidipa i nije važno da li su vam potrebni ili ne. Lenja letnja nedelja uz nekoliko sitnica zaista može biti savršena

Iz kategorije nismo znali da nam treba: Fontana na naduvavanje (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor