Pretraga

Ako je vaša novogodišnja želja \"The Holiday\" scenario, on se sada može ostvariti

Ako je vaša novogodišnja želja "The Holiday" scenario, on se sada može ostvariti

Tekst: BURO.

Od klackanja između biće drugog dela "The Holiday" ili neće, ono što je sasvim izvesno je da će obožavaoci ovog rom-coma biti u mogućnost da borave u kući iz filma! Zapravo, u oazi koja je poslužila kao inspiracija, budući da je za potrebe snimanja u studiju u Londonu rekonstruisana ciglu po ciglu.

Ako je vaša novogodišnja želja "The Holiday" scenario, on se sada može ostvariti (фото 1)

Vlasnici čuvene kuće, u kojoj smo od 2006. godine maštali da provedemo praznike, danas su Jon Bromley i njegova supruga Cressida, a ovaj bračni par kuću je kupio bez prethodnog znanja o njenoj istoriji (ili barem tako tvrde). Oni su se u svoj novi dom uselili 2019. godine nakon čega su počeli da primećuju da se prolaznici redovno fotografišu ispred njihove ograde.

Ako je vaša novogodišnja želja "The Holiday" scenario, on se sada može ostvariti (фото 2)

Kada su shvatili gde zapravo žive, odlučili su da vrata svog doma otvore za posete na Airbnb-u. Kuća u rustičnom stilu raspolaže se tri spavaće sobe, prelepim dvorištem i terasom sa koje se pruža pogled na brda jugoistočne Engleske, a cena noćenja iznosi 335 evra. Bukirana je sve do leta, pa ako ste spremni da platite tu cenu, moraćete da se strpite da i vi zaigrate svoju "The Holiday" ulogu. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor