Pretraga

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort!

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort!

Tekst: BURO.

One&Only Portonovi rizort je od samog otvaranja postao destinacija za sebe, vrhunska elegancija, dizajn i atmosfera učinili su da ovo čarobno mesto instant stekne svoje fanove. Ipak, oni se iz nedelje u nedelju trude da nadmaše sami sebe i da svojim gostima konstantno priređuju iznenađenja držeći ih na vrhovima prstiju u isčekivanju koje uvek nadvise!


NOVI FANTASTIČNI UKUSI

Gastronomija je jedan od segmenata gde One&Only rizort briljira, a već bogatoj i raznolikoj ponudi ovog leta pridružuje se i KOR Grill&Bar. Izvršni šef u rizortu i nagrađivani južnoafrički kuvar, Kris Mare, posvećen je predstavljanju najboljih regionalnih proizvoda kroz tri restorana One&Only Portonovi rizorta. „Uzbuđen sam što mogu da razvijam kulinarski koncept za prvi evropski One&Only, dajući omaž kvalitetnim sastojcima iz Jadranskog mora. Naš cilj je da istaknemo ukuse i kulturu Crne Gore, fokusirajući se na prelepo izvedena, sezonska jela”, rekao je šef Mare.

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 1)
Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 2)

Ovog leta, međutim, šef Mare dobija podršku dva svetski proslavljena turska kuvara. Restoran La Veranda je od 15. juna postao dom KOR Grill&Bar-a, prefinjenog turskog koncepta koji su kreirali renomirani kuvari Mehmet Gurs i Cihan Cetinkaia. KOR Grill&Bar („KOR“ na turskom jeziku znači pepeo, ugalj izgoreo do savršene faze) nudi svež i savremen pristup sa inspirativnim jelima za deljenje i hranom koja se sprema direktno na žaru, kao i izborom kreativnih koktela, lokalnih vina i piva.

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 3)

„Kao nastavak saradnje sa One&Only rizortima i grupacijom Kerzner International, veoma smo uzbuđeni što predstavljamo KOR gostima u Crnoj Gori – koja sa svojom netaknutim i slikovitim prirodnim lepotama predstavlja savršenu pozadinu za ovakav projekat“, istakao je šef kuhinje Mehmet Gurs. „Kao i uvek, trudimo se da nabavimo najbolje sastojke i što je više moguće lokalno pristupimo kuhinji. Sviđaju nam se smeli ukusi istočne Anadolije, kao i delikatniji i svežiji ukusi Egejske obale. Naša hrana se sprema na žaru i ima jednostavan, direktan pristup, kao i većina hrane iz regiona. Ona je duboko ukorenjena u podneblju, ali je ujedno i revolucionarna“, dodao je Gurs.

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 4)
Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 5)

Od kreativnih namaza, mezea, svežih predjela i salata, do savršeno pečenog mesa i morskih plodova, ukusi u KOR-u slave najfinije proizvode, a na meniju se nalaze jela dizajnirana da se dele sa ljubavlju. KOR će u rezidenciji u One&Only Portonovi rizortu biti sve do 15. septembra ove godine, u večernjim časovima. Ne propustite priliku da uživate u neskvakidašnjem ambijentu uz perfektne zalogaje!


LETO U DOBROM RITMU

Naravno, to nije kraj iznenađenjima, budući da otkriven i sjajan muzički program koji će ovom letu dati vrlo dobar i brz ritam. Kombinujući sofisticirani stil Jadranske rivijere i vrhunsku uslugu po kojoj je One&Only poznat, sa fuzijskim elementima japanske kuhinje i svetskim DJ nastupima, Tapasake predstavlja jedinstvenu destinaciju na crnogorskoj obali i ultimativno mesto za provod na Jadranu. Ovogodišnji Tapasake specijalni program otvorio je Mahmut Orhan, svetski poznati DJ. Njegovim nastupom počeo je ciklus žurki pod nazivom S7VEN SINS, koji obećava vrhunsku zabavu svake subote tokom leta 2022. Goste očekuju nastupi nekih od najvećih imena sa svetske scene, poput Burak Yeter-a, autora hita "Tuesday" i singla "My Life Is Going On" iz Netflix-ove serije La Casa de Papel (16. jula), Hugel-a sa svojim najnovijim hitom "Morenita" (13. avgusta), te najuticajnijeg DJ-a na dance sceni današnjice, veterana Mark Knight-a (10. septembra). Podršku pružaju i regionalne zvezde, među kojima su Sara Jo (1. jul), Zoe Kida (2. jul), Angellina (30. jul) i Nika Turković (27. avgust).

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 6)
Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 7)

Tokom sedmice provod ne prestaje, jer će goste Pool Club-a zabavljati rezident DJ Nader Razdar, koji se pridružuje sa živahne noćne scene Dubaija – uz opuštene melodije tokom vrelih letnjih dana, te žustre muzičke seanse za ritual zalaska sunca za pamćenje.


ELEGANCIJA I SOFISTICIRANOST

Noću se Tapasake seli u restoransku interpretaciju kluba, gde goste dočekuju enterijeri oblikovani od oniksa, tamnog drveta i orijentalnih paravana geometrijskog dizajna. Kako raspoloženje i ambijent prelaze u sofisticiraniju i glamurozniju, ali jednako živahnu atmosferu uveče, tako se menja i meni koji objedinjuje evropsko iskustvo malih zalogaja sa japanskom prefinjenošću. Koncept Tapasake menija postavio je renomirani šef Herve Courtot, poznat po nadgledanju otvaranja restorana Nobu u Atlantisu.

Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 8)
Ovog leta zabava se seli u One&Only Portonovi rizort! (фото 9)

Za one koji žele da sunčane dane (i noći) provedu sa prijateljima, omogućen je zakup privatnih prostora za grupe do šest gostiju, sa posebno osmišljenim kabanama, strateški postavljenim za osveženje tokom celog dana. S pogledom na sjajni bazen i Jadransko more, svaka kabana opremljena je sopstvenim ozvučenjem, ležaljkama i TV-om, te pogodnostima poput šampanjca Louis Roderer, selekcije bezalkoholnih napitaka, kao i zalogaja sa Tapasake menija. Uživanje u One&Only Portonovi rizortu je zaista nova dimenzija!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor