Pretraga

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji

Tekst: BURO.

Uzbudljivo leto je pred nama! Ne damo nikome i ničemu da nas ubedi u suprotno. Predstavili smo vam najuzbudljivije hotele koji će svoja vrata otvoriti ove sezone, male hotele ako maštate da se odmorite u prirodi, a sada na red stižu najlepše kuće za odmor u Srbiji. Vikend beg ili dvonedeljni odmor - odluka je na vama.

Blossom Village

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 1)

Blossom Village je jedinstvena eko farma koja se nalazi u podnožju Nacionalnog parka Fruška gora. Na živopisnom brdu smeštene je kuća u etnografskom stilu i raspolaže sa četiri spavaće sobe, četiri kupatila, kuhinjom, saunom(!) i prima deset gostiju. Okupite ekipu i provedite vikend (ili odmor) u prirodi, gde možete učestvovati na tematskim seminarima i uključiti se u aktivnosti ove eko farme.

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 2)
Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 3)

Tarsa kuća na jezeru

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 4)

Tarsa se nalazi u još uvek neotkrivenoj prirodi Zlatarskog jezera, a kuća je okružena četinarskom i brezovom šumom, sa 187 različitih vrsta ptica i 219 biljnih vrsta u samom srcu Specijalnog rezervata prirode Uvac. U ponudi su zapravo dve kuće, veća za šest osoba i druga, manja, za četiri. Obe su u potpunosti izolovane od drugih vikendica tako da budite sigurni da na ovoj adresi možete pronaći tišinu i mir. 

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 5)
Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 6)

Honey Retreat

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 7)

Honey Retreat je pravi izbor ukoliko želite luksuzni boravak u prirodi. Vikendica sa pogledom na reku nalazi se u Inđiji i raspolaže sa tri spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom i četiri kupatila. Probudite se sa pogledom na Dunav i uživajte u boho vajbu ove šarmantne kuće.

Predlažemo vam najlepše kuće za odmor u Srbiji (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor