SHOPPING GUIDE: Zaljubljeni smo u baby pink

  21.05.2024.
  RECOMMENDED

  Baby pink boja je, smatramo, nepravedno zapostavljena. Ukoliko se zagledate u žene na ulicama našeg grada, baby pink najviše možete videti kod žena u izdanju satenske lepršave suknje koje su sada veoma popularne, ili eventualno u izdanju sjaja za usne. Čak i vanilla girl trend (devojke koje biraju neutralne komade odeće i aksesoara poput bele, krem i bež) ne uključuje baby pink boju.

  Zbog čega smo ovu tako ženstvenu boju ostavile „po strani“? Da li ona može da postane novi sinonim za hrabrost? Hrabrost u kojoj biramo da budemo nežne, ranjive, potpuno opuštene i prepuštene svojoj ženskoj energiji i da se ta energija vidi na nama? Priznaćete, postoji nešto hrabro u baby pink boji, posebno kada se ona ukombinuje sa bojama koje ne spadaju pod spektar „baby“ boja.

  Ovog proleća odlučili smo da se okrenemo transformaciji. Da dopustimo sebi da budemo nežne, mirne i vesele. Uz, naravno, dozu drugih boja koje su tu da naprave balans sa suštinom naše ličnosti. Ili pak, hajde da odlučimo da baby pink postane naša osnovna i jedina boja ove sezone koju ćemo nositi sa ponosom i snagom.

  U to ime, izabrali smo različite proizvode, modne komade i aksesoare od kojih počinjemo da uvodimo baby pink u naš život.

  baby pink

  BURO. BABY PINK GUIDE

  ZIGGY CUP

  Kada je reč o ženskoj energiji, ono što nas ujedno čini nežnima ali i jačima jeste naš menstrualni ciklus. A kako bolje proslaviti ženstvenost u momentima ciklusa nego izborom baby pink menstrualne čašice.

  INTIMINA je brend koji preporučujemo da otkrijete. Ovaj konkretan proizvod napravljena je od 100% medicinskog silikona, a za razliku od ostalih čašica ima rebrasti jezičak za lakše i nežnije uklanjanje. Ova čašica dostupna je u dve veličine, tako da svaka od vas može da pronađe odgovarujuću.

  Ziggy Cup 2 menstrualna čašica pruža do 8 sati komfora, slobode i samopouzdanja jer se može koristiti čak i tokom intimnih odnosa. Nije li ovo proizvod od kog moramo krenuti kada je reč o osnaživanju i ženstvenosti?

  Ziggy Cup 2 A removebg preview1
  Snapinsta.app 420075156 772604304898554 30316241643233428 n 1080

  Satenska haljina

  Kako prošlog leta, tako i ovog, saten je jedan od najpopularnijih materijala kada je reč o hanjinama i suknjama. Kao što smo u uvodu istakli, baby pink je it boja za ovu sezonu kada je reč o ovim odevnim komadima. Prošlo leto piste su zauzele dugačke boho haljine, međutim, ovog leta okrećemo se kratkim i pomalo provokativnim krojevima.

  Bez obzira na ten vaše kože, verujemo da će ova boja na najrazličitije načine istaknuti vašu romantičnu prirodu, a na vama je još i da se igrate sa aksesoarima, krojevima i šminkom.

  02822330620 p

  Foto: Zara

  Posteljina od muslina

  Kako da se svako jutro osetite sveže, milo i ženstveno? Baby pink posteljina može biti idealno rešenje za početak dana u kom imate osećaj kao da ležite na latici cveta i koristite koji minut više da se istegnete. Muslin je poznat kao materijal koji je namenjen za letnje vreme jer pomaže koži da diše, a prilično je nežan i mekan. Ujedno, muslin svojom teksturom menja prostoriju i deluje podjednako nežno, a zbog specifične teksture autentično.

  hmgoepprod 2
  hmgoepprod 3

  Foto: H&M Home

  Reed diffusers

  Još jedan od načina da probudite nežnost jeste putem mirisa. Tokom proleća i leti više preferiramo korišćenje reed diffusersa nego mirišljavih sveća. Vaš dom, spavaća soba, kancelarija, dobijaju potpuno nove dimenzije ukoliko se okrenete svežim mirisima koji definišu vaš karakter. Birajte cvetne note koje nisu mnogo teške, a bilo bi dobro da odaberete i brend koji vodi računa o dizajnu pakovanja, jer reed difuser može poslužiti i kao komad dekoracije.

  Snapinsta.app 293251107 179991701064693 8656570593129865808 n 1080
  Snapinsta.app 342144813 969261321184920 9184269547683100735 n 1080

  Foto: Like a therapy fragrance

  LELO DOT

  LELO DOT je inovativni vibrator optimizovan za višestruke orgazme, koji šalje mnoštvo najrazličitijih senzacija preko klitorisa, a može se koristiti i za stimulaciju drugih erogenih zona na telu.

  Ovaj vibrator koristi Infinite Loop Tehnologiju, a njegov mekani i savitljivi vrh stimuliše uživanje sa apsolutnom preciznošću. Poseduje osam modova različitih intenziteta za različita zadovoljstva. LELO DOT je idealan za solo igrarije ili parove koji žele da dožive orgazam na nove načine. Uz sve komade koje smo prethodno nabrojali u našem vodiču, sigurni smo da možete da ispratite čitavu priču koju prati baby pink šarm.

  lelo dot pink removebg preview
  lelo

  Soft pink lipstick

  Za sam kraj, ono što će definitivno zaokružiti čitavu našu opsednutost pink bojom jeste i nežan, ali hidrantan ruž za usne. Bitno je da odaberete nijansu koja će, shodno vašem tenu, odgovarati i boji vaših usana kako biste postigli idealan efekat. Uz dobar izbor haljine, ruž može samo da vam pomogne da istaknete svoju nežnu stranu.

  1e286c3242ca3842e9cf1399baedb3cd 1
  mac removebg preview 1

  Foto: MAC

  Saznaj više:
  Povezani članci: