7 pari cipela koje možete da NOSITE UZ ŠORTS

10.04.2024.
RECOMMENDED

Šta drugo obući nego šorts kad vas tokom vrelih meseci drugarica pozove u šetnju, na kafu, u izlazak. Možda ga nećemo nositi u pozorište, bioskop ili koncert klasične muzike, ali ako se lepo uklopi uz baletanke, mokasine ili čizme, lagano može da zameni suknju ili pantalone. Ako imate nekoliko omiljenih šortseva koje nosite samo uz patike i ne znate kako da ih stilizujete – nudimo sedam predloga uz sedam pari cipela, za svaki dan. Bilo da ste u potrazi za udobnim sandalama za odmor ili se nadate da ćete pronaći komade kojima ćete unaprediti svoj izbor obuće za kancelariju, sledećih 7 pari cipela možete da nosite na gole noge, a da vaš prvi izbor ne budu uvek patike.

Šorts & slingbacks

Nedavno smo pisali o tome da su sandale sa trakom pozadi jedan od najmodernijih komada obuće ove sezone, a ispod pogledajte kako da ih nosite. Bilo da su ravne, sa malom štiklicom ili štiklom koja ma 12 centimetara, one će se super uklopiti uz svaki šorts.

ngbacks and shorts

Mokasine i šorts

Hailey Bieber je naša modna inspirisacija kad je nošenje šortsa u pitanju – manekenka je to apsolvirala, u toj meri da je idealan primer kako ga treba kombinovati sa baletankama, patikama, sandalama, čizmama i naravno njenom omiljenom obućom – mokasinama.

hailey bieber sorts mokasine

Baletanke

Hit obuća u 2024. baletanke se savršeno uklapaju uz svaku vrstu kratkih pantalona – pogledajte na primeru Hailey Bieber, manekenka ih nosi uz šorts za sport, kao i uz klasični model.

hailey sorts uz baletanke

hailey bieber sorts 4444

Papuče

Papuče i šorts slažu se kao ruka i rukavica (okej, to možemo reći i za patike i šorts). To je kombinacija koja vam prvo padne na pamet kad treba na brzaka da izletite iz stana, da idete u šoping ili dok omarate kraj bazena. No, ne mora da znači.

shorts slippers
shorts slippers 2

Kaubojke

Boho je doživeo veliki povratak u 2024, a sa ovim stilom vratile su se i kaubojske čizme. Wild Wild West moda dominira zahvaljujući kantri albumu Beyonce, Pharrellovom poslednjoj kolekciji za Louis Vuitton i zbog još mnogo razloga – pročitajte ovde.

shorts cowboy boots
kaubojkse sorts

Sandale sportske

Sportske normcore sandale ćemo još dugo gledati i na pisatama i na našim ulicama, pa je krajnje vreme da naučimo, ili makar probamo, da ih uklapamo uz naše autfite. Hailey Bieber je majstor i u tome kako se one nose, pa je slobodno kopirajte.

hailey bieber sorts druga slika

Sandale sa platformom

Idealne su za devojke koje se usuđuju da nose čarape sa sandalama. Platforme pružaju udobnost i stil u jednakoj meri. Dodatni centimetri na ovim cipelama, nošeni sa šortsevima, daju efekat visokih štikli bez rizika od gubitka ravnoteže i stvaraju izgled „dugih nogu“ bez obzira na stvarnu visinu.

platform sandals shorts

Fotografije: Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: