Girl Crush: Camille Rowe

Kalifornijska ležernost i francusko je ne sais quoi, glavne su odlike stila prelepe Amerikanke francuskog porekla.
16.10.2023.
RECOMMENDED

Devojka koja je inspirisala ceo album Harryja Stylesa, Fine Line, ali i njegovo oblačenje, što je otkrio u stihovima pesme Cherry (There’s a piece of you in how I dress), prvi filmski poljubac imala je sa Vincentom Casselom u filmu Romaina Gavrasa, Our Day Will Come, a prvi poljubac u reklami sa Robertom Patissonom za Dior Homme. Camille Rowe igrala je i u spotovima bendova MGMT (Alien Days) i The Strokes (Call Me Back). Slikala se za Playboy, nosila Victoria’s Secret revije i krasila naslovnice svih vodećih svetskih magazina.

Rođena Francuskinja (tata joj je Francuz, a mama Amerikanka koja je svojevremeno igrala u klubu Lido), uzela je najlepše od obe kulture – francuske principe i pravila odevanja, uz spoj kalifornijske ležernosti, i postala jedna od vodećih ikona stila današnjice.

Za vreme studiranja u Parizu, otkrio ju je modni agent i u 21. godini se seli za Ameriku, gde je prvo živela u Bruklinu, potom u Los Anđelesu, gde i danas provodi najviše vremena, obitavajući na relaciji Kalifornija – Francuska.

Naša ovonedeljna Girl Crush, nosila je revije najvećih svetskih brendova i bila promo lice dizajnerskih kampanja, a sada uglavnom radi reklamne kataloge za velike modne kuće (YSL, Chanel, Dior), dok sa brendom RVCA dizajnira kolekcije. Trenutno je više fokusirana na glumu, a iza sebe ima preko 20 filmskih uloga.

Ono što zbog čega je oko milion ljudi prati na instagramu jeste njen interesantan lični stil koji bi zaista najlakše mogao da se opiše kao Parižanka u Americi, koja voli klasične i kvalitetne komade odeće, ali ih nosi kao devojka iz Kalifornije, ona koja voli skate kulturu, sunce i plažu, kao i sedamdesete godine.

Ako je pratite na instagramu i dopada vam se njen stil, ali je nikada niste gledali na filmu, na Netflixu možete da pogledate jedno od njenih poslednjih glumačkih ostvarenja, The Deep House.

Saznaj više:
Povezani članci: