Pretraga

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje

Tekst: BURO.

Zaukavanje praznika nije jedini razlog zbog kog volimo decembar. Sledeći na listi jeste ušuškavanje kod kuće u najudobnijoj odeći i bindžovanje serija za koje nemamo vremena kad jurimo po gradu - na kraju krajeva, vreme je sad baš kao stvaoreno za "ne pomoliti nos". Donosimo vam najbolje kombinacije za topli opušteni vikend. 


BURO. X EXTREME INTIMO pidžama i top 

+ "WEDNESDAY"

Burtonova serija o omiljenoj neprilagođenoj devojčici već je oborila sve rekorde i, svidela vam se ili ne, teško da ćete odoleti da ne kliknete play. Wednesday je sada tinejdžerka (obučena u Miu Miu i Zaru) koja je promenila 8 škola i konačno završila na spooky akademiji Nevermore koju su pohađali i njeni roditelji. Škola izgeda kao gotički zamak, Wednesday je alergična na boju, ima cimerku koja je vukodlak, a u okolnoj šumi vreba čudovište... Savršena prilika da uskočite u crnu pidžamu iz BURO. x Extreme Intimo kolekcije od svilenkaste viskoze. 

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 1)

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 2)

PIDŽAMA I TOP, BURO. X EXTREME INTIMO


OLIVIA VON HALLE pidžama

+ druga sezona "WHITE LOTUS"

Satirični "White Lotus" o bogatim gostima preskupog lanca hotela zamišljena je kao mini-serija ali, nakon što je postala apsolutni hit, sada već gutamo drugu sezonu. Snimana je na Siciliji u hotelu San Domenico Palace u Taormini, i nikako nije nam dosta ni Aperola pored bazena ni Emilio Pucci kupaćih kostima, Gucci bluza, Valentino torbi i Dolce & Gabbana haljina koji su u svakom kadru. Iako Olivia Von Halle nije italijanski brend, ova šorts pidžama sa cvetnim printom uklopila bi se u baš svaku scenu. 

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 3)


DESMOND & DEMPSEY pidžama

+ peta sezona "THE CROWN"

Peta sezona serije "The Crown" sve je bliža današnjem vremenu i pokriva period od 1991. do 1997: kraljičina deca se jedno po jedno razvode, zamak Vindsor je u plamenu, a monarhija u krizi. Elisabettu sada igra Imelda Staunton, Charlesa Dominic West, a princezu Dianu savršena Elizabeth Debicki. Definitivno smo inspirisani da uskočimo u nešto potpuno britanski, a brend Desmond & Dempsey osnovali su britanska dizajnerka Molly Goddard i njen muž Joel. Ime su mu dali po imenima svojih deda, a printovi poput onih na starim tapetama i porculanu su jednostavno neodoljivi.

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 5)


INTIMISSIMI pidžama

+ "THE WATCHER"

Najnoviji projekat koji potpisuje Ryan Murphy inspirisan je stvarnim događajima ( priča je objavljena u New York Magazinu 2018) i daleko je bolja od serije "Hollywood". Bračni par sa dvoje dece useljava se u naizgled savršenu kuću i život im se odmah nakon useljenja pretvara u noćnu moru. U poštansko sanduče redovno stižu preteća pisma, a komšije su jezive svako na svoj način. U svemu tome, Naomi Watts je oličenje američke elegancije u svojim svetlim mekim peltivima i kaputima - njena garderoba kao da smiruje celu kuću. Biramo mleko-belu svilenu satensku pidžamu Intimissimi kako bismo joj parirali. 

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 7)

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 8)

GORNJI I DONJI DEO, INTIMISSIMI


WOMEN'S SECRET pidžama

+ "FLEISHMAN IN TROUBLE"

Glavnu ulogu igra Jesse Eisenberg, što je već dovoljan razlog da ne propustimo ovaj novitet platforme Hulu. On igra razvedenog čoveka koji živi poprilično slobodno sve dok mu bivša žena neobjašnjivo ne nestane, a on ostane sam da se brine o deci. Pored toga, istražuje i njen nestanak, nosi se sa problemima na poslu, a sve to u sred sopstvene krize srednjih godina. Serija je rađena po romanu američke spisateljiceTaffy Brodesser-Akner, a radila je ekipa koja stoji iza filma "Little Miss Sunshine". Vreme je da se ušuškate uz neku meku pidžamu, predlažemo Women'Secret model sa nežnim roze printom.

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 9)

Pidžama + serija: Imamo najbolje kombinacije za bindžovanje (фото 10)

WOMEN'S SECRET

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor