Margot Robbie & najbolja modna izdanja

  10.07.2024.
  RECOMMENDED

  Najnovije fotografije prikazuju poznatu glumicu u opuštenom izdanju, sa blejzerom i belom majicom, koja otkriva njen trudnički stomak.

  margot robbie

  Margot Robbie modna evolucija

  Ova vest pokrenula je talas sećanja na njen dosadašnji stil i karijeru. Koja će, verujemo, od sada izgledati potpuno drugačije. Kao zaštitno lice prestižnog brenda Chanel, Margot je postala prepoznatljiva po svojim elegantnim i sofisticiranim modnim izborima. Od kostima od tvida u svim mogućim nijansama, do ležernih kombinacija sa prevelikim blejzerima, Margot je uvek znala kako da se izdvoji. Tu je i njena Pink era nakon i tokom snimanja filma Barbie koji je uticao na to da je danas jedna od glumica koje važe za one koje se mogu okarakterisati kao „ikone stila“.

  Njena modna transformacija je očigledna i na crvenom tepihu, gde se često pojavljuje u izdanjima dostojnim pomena, te je neretko glavna tema sa crvenog tepiha.

  Margot je započela svoju glumački karijeru u seriji Neighbours, a od tada je njen modni stil i njena evolucija u tom pravcu postala inspiracija za mnoge. Njene modne kombinacije sa turneje za film Barbie takođe su ostavile snažan utisak te se o istim i danas piše i razgovara.

  Jedna od karakteristika Margotinog stila je sposobnost da sa lakoćom kombinuje luksuzne i casual komade garderobe. Kao zaštitno lice brenda Chanel, Margot je često viđana u elegantnim tvid kostimima koji naglašavaju njenu figuru i pružaju joj sofisticiran izgled. Njen izbor tkanina, boja i krojeva odražava njenu sklonost ka klasičnom, ali i smelom stilu koji ne ostavlja ravnodušnim.

  Od Holivuda do ulice

  Na crvenom tepihu, Margot je često viđana u visokim modnim kreacijama koje balansiraju između sofisticiranosti i ekscentričnosti. Njena saradnja sa poznatim dizajnerima poput nekada Karla Lagerfelda i drugih omogućila joj je da istraži i prihvati različite stilove, od glamuroznih haljina sa dugačkim šlepovima do smelih modnih komada sa neobičnim krojevima i detaljima.

  Iako je njena prisutnost na crvenom tepihu skoro uvek spektakularna, Margot Robbie se može pohvaliti i neverovatnim street style-om. Njen ležerni stil karakterišu oversized blejzeri, udobne majice i pantalone koje spajaju udobnost i modnu estetiku. Margot je majstor u kombinovanju jednostavnih komada sa luksuznim detaljima, čime postiže efekat koji je istovremeno i opušten i chic.

  Dok iščekujemo njen povratak na filmsko platno, uživajmo u njenom neponovljivom stilu i radujmo se njenom novom poglavlju – ulozi majke.

  Foto: Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci: