/ 13

13 high street kombinacija u kojima ćete biti najbolje obučena gošća na svakom venčanju

14.05.2019.
RECOMMENDED

Poznat scenario: radost zbog srećnog para vam kvari pitanje šta obući. Iako ne postoji univerzalan vodič koji je primenljiv na baš svako venčanje, postoje saveti koji će vas staviti na (zamišljenu) top-listu najbolje obučenih zvanica.

Za početak, nemojte obući belo. Nebitno da li je venčanje tradicionalno ili ne, poslednje što želite je da vas neko pobrka sa mladom. Sasvim je u redu da imate nešto belo na sebi, pruge ili tufnice, na primer, ali ako vam se iole čini da ga na sebi imate previše – presvucite se, i tačka. Raspitajte se kakav je dress code. Ne želite da se pojavite u fensi haljini do poda, ako je venčanje dnevna žurka, isto kao što ne želite da vam štikla ostane zabodena u travi ukoliko je prijem u nekoj bašti. Odelo je uglavnom dobitna opcija, zato što je vrhunski prilagodljivo. Obucite se prema svojoj građi (ne dozvolite da vam uzbuđenje udari u glavu pa da to najvrednije univerzalno pravilo izleti kroz prozor). Ne zaboravite na odgovarajuć veš da se posle ne hvatate za glavu zbog fotografija na kojima se vide ivice istog ispod haljine. Steznici od mikrofibera su zlata vredni zato što „zaglađuju“ telo, i sprečavaju „nesrećne slučajeve sa blicem“. Što je najvažnije, udobni su pošto se pokreću zajedno sa vama. Ukoliko nosite svetle boje, uvek odaberite veš u boji svoje kože, a ne bojte se ni duplo-lepljive trake ako imate dekolte. Zaboravićete da ste je stavili, a bićete sigurni da će sve stajati na svom mestu, #freethenipple nije statement koji želite da pravite na nečijoj svadbi. Što se obuće tiče, ne zaboravite da ako vam nije udobno nema šanse da se dobro provedete. Obujte štikle visine na koju ste navikli (i koristite gel jastučiće) ili ravne ukrašene cipele koje su jedan od najvećih trendova sezone.

I za kraj, ne budite basic. Razumemo da volite svoju malu crnu haljinu ali s vremena na vreme je dobro izaći iz svoje zone komfora. Slobodno se odlučite za neku jarku boju, naređajte nakit ili uzmite ukrašenu clutch torbicu. Da vam dodatno olakšamo izbor, donosimo vam najbolje haljine i odela iz high street ponude, koje vam neće isprazniti račun.

 

 

Saznaj više:
Povezani članci: