3 jesenja outfita koja ovog momenta „pozajmljujemo“ od Hailey Bieber

  06.09.2023.
  RECOMMENDED

  Sa brzim dolaskom jeseni, planiranje outfita za novu sezonu je u našim mislima. Jesen je možda najuzbudljivije doba godine za modu, ali, budimo iskreni, pritisak da stvorimo savršen izgled koji će izgledati dobro, a ponovo nam biti udoban i topao, može biti opterećujući. Srećom, Hailey Bieber, kraljica uzdignutog minimalizma u svakom aspektu, od kose do noktiju pa do mode, postavila je osnovu za kreiranje cool jesenjih kombinacija. Većina njenih omiljenih outfita sastoji se od komada koji se nalaze u svačijem ormanu, kao što su sakoi, mini suknje, majice na bretele… Bez obzira da li kasnite da se sastanete s prijateljima ili nemate dovoljno vremena da se spremite za dejt, crpljenje inspiracije od nje će vam olakšati kreiranje jesenjih kombinacija više nego ikada. U nastavku, pogledajte koje su to tri ključne jesenje outfit formule Hailey Bieber.

  OVERSIZED JAKNA + MINI SUKNJA

  Kombinacija oversized jakne i mini suknje je ključni element za Bieber, posebno kada dođe jesen. Često uparuje duge kapute sa mini suknjom, pa dobija look koji je savršen kada temperatura počne da pada, ali i dalje niste spremni da odložite omiljene letnje komade. Ko je rekao da se mini suknje ne mogu nositi tokom cele godine?

  MAJICA NA BRETELE + PANTALONE

  Još jedna od naših omiljenih kombinacija za jesen Hailey Bieber je majica na bretele sa širokim pantalonama. Tako jednostavno, ali savršeno. Oba komada su već postala klasici, tako da nećete morati previše da se pomučite da biste rekreirali ovaj outfit. Njeno neposredno cool stilizovanje podiže ovu, inače jednostavnu kombinaciju, na sledeći nivo, a i vi to možete učiniti uz neke ključne dodatke, poput sunčanih naočara ili minimalističkog zlatnog nakita. Naravno, tokom hladnijih dana jeseni, poželećete da dodate spoljni sloj, a omiljena opcija Hailey Bieber je uvek klasična kožna jakna. Kombinuje je sa crop top majicom i širokim pantalonama, pa dobija efortless, ali cool outfit.

  ALL BLACK + BELE ČARAPE

  Nešto u vezi all black looka jednostavno zrači stilom, a Hailey Bieber to dobro zna. Obično razbija monohromatski izgled belim čarapama do članaka i parom loaferica. Za svečaniju verziju ove kombinacije, Bieber nosi crni uski sako sa mini suknjom, loafericama i, naravno, jednostavnim belim čarapama. Ova ležerna jesenja kombinacija savršeno funkcioniše za brzu šetnju do kafića ili obavljanje svakodnevnih obaveza. Samo uparite široki crni kaput sa biciklističkim šorcem i belim čarapama i spremni ste!

  Saznaj više:
  Povezani članci: