4 modne aplikacije koje će vam ulepšati život

  17.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/aplikacije-cover.gif

  Skinite ove modne aplikacije i praktično će vam cela modna industrija biti dostupna u jedan ili dva klika, a proces je više nego zabavan! Od pretraživanja i lova na komade koje ne možete da „prepoznate iz aviona“ do virtuelne varijacije na temu obucite Cicu (i da, Cica ste vi, a umesto nacrtane haljinice birate iz nove Bottega Veneta kolekcije) upustite se u modne igre bez granica. Realno, napravljene su i da vam uštede vreme ali… Uz ovoliko zabavnih sadržaja, nije isključeno da će vam postati poput novog Pinteresta. Sada je idealno vreme da ih isprobate i napravite svoju selekciju.

  Like to Know It

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587118255113853-1.gif

  Sigurno ste za ovu aplikaciju čuli, možda ste je i koristili. Iako nije potpuno prilagođena kupovini, aplikacija Like to Know It je i dalje najbolji način da uđete u trag šik modnim komadima koje viđate na Instagramu. Kada se priključite i unesete svoj mail, svaki Instagram nalog koji ima link za šoping koji odaberete će vam poslati linkove na kojim možete kupiti ono što želite na mejl adresu. Nije baš u jednom potezu ali je najjednostavniji i najbrži način da feed bilo koje influenserke koja vam se dopada pretvorite u listu za kupovinu.

  The Hunt

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587124269992074.jpg

  Gorite od želje da saznate gde je vaša omiljena it devojka pronašla svoj Instagram outfit? Ako ste ikada videli sliku neke kombinacije, a ne znate kako da “dođete do njenih delova”, onda je sajt The Hunt za vas. On svojim korisnicima omogućava da postuju fotografije modnih komada koji ih interesuju i bukvalno “krenu u lov” na njih u kom im pomažu drugi korisnici. Onaj ko prepozna garderobu ili aksesoar, šalje link na kom isti može da se kupi (ali i alternative) onome ko je tražio pomoć. Na ovom sajtu možete i pratiti određene potrage ukoliko vas zanima neki tip komada.

  Wishi

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587118254988783-1.gif

  Lični stilista samo za vas, 24 sata dnevno. To je najbolji i najtačniji način da se opiše ono što vam nudi aplikacija Wishi. Prvo popunjavate upitnik, zatim vam aplikacija na osnovu odgovora pronalazi stilistu koji vam najviše odgovara i onda vam taj stilista šalje predloge za kupovinu (koje ćete obožavati). Ispada da sklapanje nove gardreobe može biti vrlo jednostavno. Iza aplikacije stoji Karla Welch, jedna od najpoznatijih holivudskih stilistkinja, pa možete biti sigurni u to da ljudi koji na njoj rade odlično znaju svoj posao.

  Drest

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587118255082118.jpg

  Niste fan video igrica? Razmislite još jednom pošto se pred vama konačno nalazi interaktivna gaming aplikacija za one koji vole modu. Realno, aplikacija Drest je kao one igrice koje ste igrali kada ste bili mali ali je namenjena odraslima. Nakon što napravite svoj avatar (po svojoj slici, razume se) možete da ga oblačite u šta god poželite i zatim te iste stvari i kupite na platformi Farfetch. Zabavi su se pridružili i neki od najluksuznijih modnih brendova kao što su Burberry, Bottega Veneta i Gucci.

  Saznaj više:
  Povezani članci: