Najbolja majica ovog leta zove se Eva i nosi potpis Frankie Shop

  10.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/majica_naramenice_cover.jpg

  Čini nam se da se oko bele majice bez rukava nije digla ovakva pomama (ok, možda iz drugačijih razloga) još od kako se Brando u jednoj pojavio u filmu „Tramvaj zvani želja“ i stavio je na modnu mapu. Ipak, ona je vremenom postala komad na koji se oslanjamo – posebno u svojim kasne devedesete i rane dvehiljadite inspiracijama – ali bez preteranog uzbuđenja. Ovog proleća, sve se promenilo: na virtuelnu scenu stupila je Eva.

  Model široke bele majice bez rukava ali sa brižljivo nameštenim naramenicama brenda The Frankie Shop bukvalno je preko noći osvanuo na bezbroj feedova. Danas postoji i žuta varijacija na temu, napravljena u saradnji sa Camille Charrière od čije prodaje sredstva idu Crvenom krstu ( i fenomenalno se slaže uz svetao džins). 

  A kako da je nosite? Realno, pošto se ipak radi o jednobojnoj majici, odgovor na ovo pitanje jeste lak: ona se slaže uz sve. Od farmerki, preko šortseva i maksi suknji ali i svakom varijacijom na temu letnjeg odela (aposlutni Instagram hit) ali i trenerkama, koje su same za sebe postale it komad sezone.

  Ukoliko želite da investirate u baš tu sa Frankie Shop potpisom moraćete sačekati pošto je trenutno rasprodata ali postoji mogućnost naručivanja. Već smo vam ponudili opciju koja će odgovarati i smanjenom budžetu, a ukoliko ste posebno štedljivi, možete jednostavno odseći rukave sa neke koju već imate.

  Saznaj više:
  Povezani članci: