Ovaj influenser bukvalno rastavlja brendirane torbe na komade – evo koje vrede investicije

  08.02.2023.
  RECOMMENDED

  Koliko puta ste se pitali da li neka skupa stvar zaista vredi investicije? U kojoj (sraz)meri plaćamo kvalitet, dizajn, ime – a svi znamo da plaćamo sva tri kada se radi o dizajnerskim komadima i to je sasvim u redu. Ono što nije u redu, jeste kada neka stvar ne ispuni standard koji bi trebalo, a to se dešava sve češće… I zato smo preplavljeni talasom recenzija luksuznih komada, pogotovo torbi. 

  Ipak, jedan influenser se razlikuje od svih – time što torbe koje mu se našu na stolu bukvalno raščereči – ako ste bogobojažljivi prema dizajnerskim imenima, možda je bolje da preskočite njegove videe. Turčin Volkan Yilmaz iliti Tanner Leatherstein, uzeo je makaze u ruke i izdigao kontrolu kvaliteta bredniranih torbi na potpuno novi nivo. 

  @tanner.leatherstein The Hermes Birkin will have to wait ✂️….#Hermes #birkin #hermesleather #birkinbag #hermesbag #hermestok #leahter #leathertiktok #leathertok #fashionreview #leatherreview #tannerleatherstein #bagtok #leatherbag #baglovers #fashion #luxurybag #teddyblake #dupe #fashionfinds ♬ original sound - Tanner Leatherstein

  Prada, Louis Vuitton, Bottega Veneta… U njegovim rukama niko nije siguran. Gorepomenute makaze su nemilosrdne, baš kao što su i detalji na koje obraća pažnju često nešto što većini koja ih kupuje ni na padne na pamet, poput toga kako je koža štavljena i da li je bojena sa naličja ili samo sa prednje strane. Talas šoka koji Yilmaz izaziva svojim „influenserskim“ pristupom kratko traje, pošto vam već nakon nekoliko kadrova postane jasno da se iz svake rečenice probija znanje. Volkan Yilmaz vrlo dobro zna o čemu priča.

  Kako i ne bi kada je svoj prvi komad od kože – jaknu – napravio sa svega sedam godina. Danas, sa tridesetšest, iza njega stoje dve i po decenije iskustva, ali ga više interesuje da kožne komade rastavlja nego da ih sastavlja.

  @tanner.leatherstein Prada deconstruction (no talking). #prada #asmr #pradabag #leatherasmr #luxurybag #luxuryhandbag #bagtok #asmrvideo #asmrtiktok #luxury #luxurytok #luxuryfashion #pradabags #deconstruction #fashion #sounds #leather #leatherwork #leatherbag #saffiano #saffianoleather ♬ original sound - Tanner Leatherstein

  On seče i para, pali kožu, testira kožu od koje je napravljen svaki komad koji je tog dana na programu. Njegovi videi su skoro poput neke obrazovne (dečije?) emisije koja se bavi ispitivanjem standarda luksuzne kože, a sve u cilju da se obrazuju šira javnost i kupci kako bi donosili informisane odluke i kako bi se stalo na put stavljanju imena brenda iznad kvaliteta (tamo gde se ove dve stvari ne poklapaju). Yilmaz pak ne drži nikome slovo, niti je jednostran i uvek iznosi prednosti jednako kao i mane, kako bismo sami mogli da donesemo svoje zaključke i odlučimo šta zaista želimo. 

  Yilmaz vas nikad neće ubeđivati da kupite najkvalitetniju torbu – jednostavno će vam omogućiti da izaberete na šta trošite pare, a na šta ne. I u šta vredi uložiti? Nećemo vam kvariti zabavu. Udobno se smestite i skrolajte po nalogu @tanner.letherstein, svi odgovori (i brendovi) su tu.

  @tanner.leatherstein BOTTEGA VENETA, Arco Mini, worth it? #bottegaveneta #fashionreview #luxuryfashion #womensfashion #veneta #bottega #bottegabag #leather #leathertiktok #leathertok #fashion #fashiontok #fashionhacks #luxuryhandbag #luxurybag #fyp #fashionforyou #luxuryshopping #fashiontips #unboxing #handbag ♬ original sound - Tanner Leatherstein

  Saznaj više:
  Povezani članci: