Pogledajte kako će izgledati Studio kolekcija brenda H&M za sezonu jesen/zima 2023.

  20.08.2023.
  RECOMMENDED

  Svaki fashion hedonista ima u svom kalendaru napomenu da obrati pažnju na jesenju kolekciju H&M Studio za koju je već godina unazad rezervisan kraj septembra. To su zaista komadi za prave sladokusce, koji su na nivou ozbiljnih dizajnerskih odevnih predmeta. Naravno, minimalna serija u kojoj se proizvodi ova kolekcija čini da se sve rasproda u rekordnom roku, pa je tako prolećna kolekcija koja je bila dostupna samo online neke komade rasprodala u prvom satu od objavljivanja. Zato, ako ste neko ko, kao mi, sa nestrpljenjem očekuje uvid u novu Studio kolekciju, kako biste na vreme bili spremni da napravite strategiju brze kupovine, predstavljamo vam neke od komada.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/studio12.jpg

  Photo: H&M Studio

  Spremite se za odlučne, hrabre, savršeno skrojene siluete u kojima ćete izgledati kao milion dolara u svakoj prilici!

  ,,Naš dizajnerski tim je kreirao kolekciju koja deluje pragmatično, ali poetski“, kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica i direktorka dizajna u H&M. ,,Premium kvalitet izrade i materijala u celokupnoj kolekciji, od monohromatskih haljina do kaputa i blejzera, prosto ćete obožavati i nositi iznova i iznova tokom godina koje dolaze.“

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/studio13.jpg

  Photo: H&M Studio

  Inspirisani modom koja voli uzbudljivu jednostavnost crne boje, može se reći da svaki komad nosi sofisticiranost femme fatale film noir-a.

  ,,Hteli smo da kanališemo taj skladan izgled sa komadima koji pružaju eleganciju, ali su dovoljno praktični za različite sezone i prilike“, kaže Linda Wikell, koncept dizajnerka u H&M Studiju.

   

  Photo: H&M Studio

  Za dan: skrojeni kaput suženog struka uz belu košulju sa oversized karnerima.

  Za veče: ukrašene farmerke niskog struka i odgovarajuća jakna ili haljina A-kroja sa oštrom kontrastnom kragnom. Što se tiče dodataka, očekujte da se nekoliko komada vrati iz Studijskog arhiva, svi sa modernim prepravkama.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/studio1.jpg

  Photo: H&M Studio

  Kolekcija je dotupna od 28. septembra, ali možete unapred pogledati celokupnu H&M Studio A/W 2023. na H&M sajtu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: