Poznata holivudska stilistkinja pokrenula je Youtube kanal i ne možemo da se odvojimo od njega

  24.03.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/03/novicoveryt.jpg

  Od kada smo o njoj pisali prošli put, broj pratilaca Kate Young na Instagramu porastao je za preko 120 hiljada. Ukoliko stvarno volite modu, njeno ime ste već više puta čuli. Kate Young poznata je po tome da niko ne razume crveni tepih bolje od nje. Njena lista klijenata čita se poput “ko je ko” među mladim snagama Holivuda, a sama Kate je zaslužna za mnoge celebrity modne momente koji su definisali nekoliko poslednjih godina.

  Danas više ne morate da budete holivudski a-lister kako biste profitirali od njenog oštrog oka. Kate Young je pokrenula svoj YouTube kanal, prvi video postavljen je 12. marta i od tada su na listu dodata još tri.

  Kate se na ovaj korak odlučila zahvaljujći nekadašnjem kolegi i prijatelju Dereku Blasbergu. Njih dvoje su zajedno započeli karijere u magazinu Vogue ranih dvehiljaditih i do toga dana su ostali veoma bliski. Iako je učestvovala u tuđim onlajn projektima, ona nikada nije razmišljala o pokretanju svog sve do prošle godine. 2020. je i za Kate bila godina promena u toku koje je počela da se bavi idejom pravljenja sopstvenog digitalnog sadržaja.

  “U prošlosti nisam baš mogla sve to da pojmim,” izjavila je u jednom intervjuu. “Nisam bila sigurna kako da priđem svemu i na koji način mogu da doprinesem. Tek kada smo nedavno počeli o tome da razgovaramo, počela sa da osećam kako imam šta da kažem.”

  Kate dodaje i da “Postoji puno modnih emisija ali najveći deo je poprilično daleko od realnosti modne industrije. Volim da ih gledam ali u njima se čini da je proces jako brz i lak. Kad sam bila mala, volela sam da gledam modu, listala sam Vogue ili odlazila u Bergdorfs kad sam dolazila u grad. Mogli ste da pričate sa prodavcima koji su poznavali dizajnere, imali ste priliku da ostvarite fizičku interakciju sa odećom koja je zaista bila visoka moda.” Istina jeste da je danas, pogotovo nakon pandemije, ovo postalo praktično nemoguće.

  Njen YouTube kanal napravljen je upravo da popuni tu prazninu. Na njemu ćete naći snimke “iza kulisa” i razgovore sa najvećim modnim insajderima. Kate nam obećava da će nam pružiti teme i informacije koje nećemo videti nigde drugde: ono što se dešava u ateljeu, kako izgleda put od ideje do realizacije. “Želim emisiju koja će biti posvećena izradi i umetnosti,” priča Kate. “Želim da pokažem koliko posla ide u realizaciju, vratim fokus na samu odeću, pružim ljudima način da sve vide u tri dimenzije.”

  Prvi video prikazuje izbliza dve haljine visoke mode koje Selena Gomez nosi u spotu za svoju prvu pesmu na španskom, Revelación, a od tad smo dobili uvid u njenu saradnju sa Dakotom Johnson. Ozbiljan potencijal za bindžovanje.

  Saznaj više:
  Povezani članci: