Znamo koji brendovi će se prvi prodavati u Metaversu

  20.06.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/meta_cover.jpg

  Taj trenutak je konano stigao. Meta lansira dugo očekivanu online prodavnicu u kojoj će se prodavati virtuelni modni komadi za avatare, a giganti industrija Balenciaga, Prada i Thom Browne će biti prvi brendovi koji će se u njoj naći. 

  U live objavi na Instagramu, osnivač i generalni direktor Mark Zuckerberg i Eva Chen, potpredsednik za modu i šoping Metaversa podelili su ove vesti sa svetom i otkrili kako će izgledati novi Meta avatari. Chen je prikazala vizual na kameri, a na njemu su se nalazili avatari u nekoliko različitih total lookova, između ostalog balenciaga moto odelo, bela vetrovka i šorts iz Prada Line Rossa kolekcije i jedno od prepoznatljivih sivih odela sa Thom Browne potpisom. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1655714543748383.png

  Virtuelni modeli biće dostupni na Instagramu, Facebooku i Messengeru. Meta planira da proširi platformu i da se u prodaji uskoro nađu i drugi brendovi. The Avatar Store će početi sa radom prvo u SAD-u, Kanadi, Meksiku i na Tajlandu. Cene virtuelnih modnih komada sa dizajnerskim potpisom još uvek nisu otkrivene ali verujemo da će biti gotovo iste kao i za real life komade. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: