Echo Effect: Mona kolekcija za eleganciju koja dugo odjekuje za vama

  29.05.2024.
  RECOMMENDED

  Iako smo leti preokupirani kupaćim kostimima, sandalama i papučama, kratkim haljinama i šortsevima, da na uštrb elegancije i šika najčešće biramo komfor, toliko je događaja tokom vrelih meseci na kojima treba da budemo primećeni i zasijani u punom sjaju. I to nisu samo venčanja, leti se organizuju razne manifestacije i kulturna dešavanja, koja zahtevaju dobro letnje odelo, dugu haljinu, upečatljiv modni komad. A sve to pružiće vam modni komadi iz nove Mona kolekcije.

  03 3

  Ako se odlučite da umesto duge haljine ponesete odelo, potrudite se da ono bude plavo. To je bezvremenski izbor u kojem ćete odisati samopouzdanjem, i to u raznim prilikama. Bilo da se oblačite za formalni događaj, poslovni sastanak ili opušteno viđanje sa drugaricom, vreme je da savladate umetnost nošenja plavog odela – to je komad koji doslovno može da uzdigne vaš stil.

  Sem odela, ovog leta volimo slojeve, a na haljinama volane, izreze, karnere, mašne. Boje su morske, ali i boje neba i letnjih noći, mogu biti i zemljane, u nijansama peska, vrelih letnjih dana, sunca, pa i prugastih suncobrana i pokošene trave… Ako birate detalje, neka budu jarkog kolorita.

  01 3

  03 4

  Dok temperatura u termometru raste, a naši kalendari od vrha do dna ispunjeni planovima za uživanje, brančevima na otvorenom, venčanjima i proslavama kraj bazena, nema potrebe da razbijate glavu oko toga šta da obučete.

  Ako vam treba instant odgovor, odlučite se za haljinu. Jedna šik haljina i sunčana avantura biće zagarantovana.

  01 2

  Ako se odlučite za Mona haljinu ili odelo, nećete morati da razbijate glavu oko toga sa čime da ih uklopite. U Mona radnjama pronaći ćete veliki odabir aksesoara koji se savršeno uklapaju u novu letnju kolekciju – cipele i sandale sa mašnom, torbice svih dimenzija i vrsta, kaiševe …

  Diskretnu eleganciju kakvu neguje kuća Mona, možete dodatno da istaknete ključnim komadima poput mantila, pencil suknje, dobre košuje ili pantalona… Ako je suditi prema trendovima koji vladaju na leto 2024, i dalje se ceni minimalizam (broj pretraživanja reči „minimalizam“ na googleu ove godine povećan je za 46 procenata u odnosu na prethodnu sezonu proleće/leto 2023). Istovremeno, odeća sa logotipom izgubila je na popularnosti, dok je stil iz devedesetih, ali i onaj za „tihi luksuz“ oznakom bio najpretraživaniji. Pogađate? Trendy izgled ove godine možete da postignete upravo zahvaljujući modnim komadima iz nove Mona kolekcije.

  03 2
  mona

  Zašto Mona?

  Mona je regionalni modni brend, koji ove godine slavi 35 godine postojanja, a ono što ga izdvaja na tršištu su kvalitetni i moderni komadi u kojima se istovremeno osećate samouvereno i prefinjeno. Iako je odvajkada sinonim za kvalitetne kožne torbe i jakne, kao i istoj kožnoj galanteriji pri čemu se svaki komad detaljno osmišljava i ručno izrađuje, ali poslednjih nekoliko godina Mona je prepoznata i po kvalitetnoj muškoj i ženskoj odeći od kože i tekstila, gde se na svakom šavu primećuje izvrsnost izrade. 

  02 2
  04

  Sem trendi komada, vrlo je važno da zapamtite da šta god da obučete, to treba da nosite sa samopouzdanjem. Odeća naglašava naš stil i ličnost, ali je samopouzdanje ono što nas zaista čini posebnim. Kada verujemo u sebe, svaka kombinacija postaje savršena.

  Fotografije i tekst: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: