BURO. Pesma (i spot) nedelje: Fantom x Lea – Seks tejp

    16.12.2022.
    RECOMMENDED

    Od prve najave muzičkog projekta Fantoma i Lee Davogić, bili smo kao na iglama. Pretpostavili smo da spremaju nešto sveže, autentično i izazovno i dobili smo upravo to.

    „O bejbe, nismo se predugo bejbe“ – stihovi sa zaraznim ritmom brzo su nam se ušunjali u slušalice, zvučnike i zauzeli repeat dugme. Pesma nosi naziv „Seks Tejp“ i jedna je od onih koja nas je kupila na prvo slušanje. Numeru dodatno dramatizuje spot koji je radio Veljko Lalović, tako da je ovaj projekat uživanje za sva čula.

    Fantom je još jednom dokazao da je u stanju da se snalazi u apsolutno svakom žanru, a spoj sa Leom pokazao se kao pun pogodak. Ona je zaplivala muzičkim vodama prošle godine sa prvim singlom “Trebam te” koji se takođe vrteo na svim našim plejlistama, a sa novim projektom čini se da je tu da ostane. Ovo je za oboje bio još jedan iskorak – sudeći prema reakcijama publike – prilično uspešan.

    Tekst su zajedno pisali: Fantom, tam i Luka Jovanović (Luxone), a njih dvojica su radili i muziku. Pesma ima cathy ritam i grejaće nas ove zime, u klubovima i dnevnoj sobi. Odvrnite zvuk i zađuskajte!

    Saznaj više:
    Povezani članci: