„Cruel Intentions“ ove godine stiže u obliku serije

  10.04.2023.

  Nakon spekulacija koje se počele da kruže internetom još prošle godine, zvanično je: „Cruel Intentions“ reboot stiže ove godine!

  Kultni klasik iz devedesetih zasnovan je na romanu Pierra Choderlos de Laclosa iz 18. veka, „Les Liaisons Dangereuses“ u kom su glavne uloge tumačili Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar i Ryan Phillippe. Radnja prati Kathryn Merteuil (Sarah) i Sebastiana Valmonta (Ryan), manipulativnu polu sestru koja izaziva brata da zavede nevinu Anet, ćerku direktora škole i navede je da prekrši svoj pakt protiv predbračnog seksa. Glavno pitanje koje se sada postavlja jeste pitanje nove premise, a upravo je otkrivena nova linija zapleta koja se bitno razlikuje od originalnog, dok je izbor glumaca još uvek nepoznat.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681206014368851.jpg

  Radnja je smeštena u Vašingtonu i prati polubraću i sestre koji su spremni da učine sve kako bi ostali na vrhu hijerarhije na svom elitnom koledžu. Kada se dogodi brutalni incident koji preti da ugrozi grčko sestrinstvo, oni će učiniti sve što je neophodno da sačuvaju svoju moć i reputaciju, uključujući zavođenje ćerke potpredsednika SAD. 

  Ne možemo poreći da se nedavni pokušaji revizije kultnih klasika iz devedesetih nisu baš pokazali plodonosnim, ali ako uzmemo u obzir da seriju razvijaju producentkinja Phoebe Fisher, i Sara Goodman, scenaristkinje „Tračare“, izgledi su obećavajući. Neal H. Moritz, producent originalnog filma, reprizira svoju ulogu. Serija će imati osam epizoda, a premijeru možemo očekivati krajem ove godine na Amazon streaming platformi. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: