Film „Northman” sa fenomenalnom glumačkom postavom obećava

  28.12.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/northman_cover.jpg

  Počećemo od fantastične glumačke ekipe: Björk, Willem Dafoe, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy i Alexander Skarsgård. I premda film stiže (tek) aprila 2022. posle odgledanog trejlera, jedva čekanje je već počelo.

  U pitanju je istorijski triler, a radnja je smeštena na Islandu u 10. veku i prati mladog vikinškog princa Amletha (Alexander Skarsgård) koji nastoji da osveti ubistvo svog oca. Anya kao Olga pomaže Amlethu na putu osvete. Nicole je jedna od dve vodeće dame u ulozi Amlethove majke, kraljice Gudrun. Pored njih, tu su i Ethan Hawke kao King Horwendil, Willem Dafoe kao Heimir the Fool i izvrsna Björk koja je sa jednako izvrsnim rediteljem Robert Eggersom napisala scenario za „Northman”.

  Pored glumaca, upravo Robert na čelu cele priče, dodatno doprinosu visokim očekivanjima, posebno nakon njegovog poslednjeg ostvarenja, „Lighthouse” koji nas je podsetio na njegovu neprikosnovenu genijalnost, kao i na sve razloge zašto Roberta Pattinsona treba smatrati ozbiljnim glumcem. Robertov rediteljski rukopis redovno sadrži mračne ali i duhovne elemente i upravo to očekujemo i ovog puta. Ne zaboravite da pogledate trejler.

  Saznaj više:
  Povezani članci: