Potvrđeno je da Madonna radi na svom biografskom filmu i ovo je sve što znamo o njemu

    14.09.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/madonna_cover.jpg

    Prošlog meseca smo svi prilično uzbuđeno reagovali kada smo na Instagramu Kraljice popa videli da radi na zajedničkom projektu sa Diablo Cody. Naravno da smo odmah pretpostavili da je u pitanju scenario za biografski film o Madonni (ili smo barem priželjkivali da to bude u pitanju), a kako stvari stoje želje su nam uslišene. Madonna je nedavno na svom Instagramu postavila pitanje: “Da li ste spremni za moju priču?” i čežnjivo smo zaklimali glavama.

    Ovaj put, Madonna se publici obratila jednočasovnim lajvom u kom je potvrdila da intenzivno radi na pisanju scenarija. Ona i Cody su se vratile na belu sofu i, uz nekoliko čaša vina, rešile da odgovore na pitanja fanova i razreše neke nedoumice, a ovo je sve što smo iz lajva saznali o novom ostvarenju.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/1600086050349965-scaled.jpg

    U sižeu Madonna kaže da će film biti o borbi koju je kao umetnica vodila i pokušavala da preživi u svetu muškaraca dodajući da će to biti uzbudljivo putovanje koje pokriva veliki spektar emocija “sreća, tuga, ludilo, dobrota, lepo, loše i ružno”. “Ovo je za mene bila kao vrsta terapije. Nekada se zbunim i zaboravim da pišem o samoj sebi, i počnem da govorim o sebi u trećem licu, kao o “njoj”. To je malo čudno.” rekla je superzvezda tokom jednosatnog Instagram lajva na svo profilu. “Fokus je na svim borbama koje sam vodila da preživim kao umetnica u muškom svetu”.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/1600086050014787.jpg

    Njih dve su takođe potvrdile da scenario već ima 107 strana i da će to biti “prevedeno” najverovatnije u dva sata filma. Madonna je potvrdila da nema u planu da se sama pojavljuje u filmu, a fanovi već imaju pretpostavke da će glumica Julia Garner (“Ozark”) biti u glavnoj ulozi budući da su se Madonna i ona od nedavno zapratile na Isntagramu što je fanovima dovoljan razlog za pretpostavke.

    Film će se najviše osvrtati na ključne godine njene karijere, i biće posvećen onom periodu kada se uspostavljala kao ono što danas jeste – legenda. Njene godine u Njujorku ranih 80-ih, prvi hitovi, godine u kojima se družila sa vodećim imenima njujorške scene kao što su Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat i Keith Haring, a Madonna je potvrdila da za rad na filmu ima dosta autentičnog materijala između ostalog i dnevnici koje je vodila krajem 70-ih i početkom 80-ih. I iskreno, jedva čekamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: